Obsesia vestimentară a Reginei Letizia. Asta nu lipsește din garderoba ei!

Letizia este una dintre cele mai fashion regine, la cei 45 de ani ai săi. Este mereu în vizorul criticilor de modă și fiecare apariție a sa constituie un prilej bun de a analiza noi piese din garderoba unei regalități, dar și de a revedea piese vechi aduse la lumină cu ajutorul unor accesorii potrivite.

Regina Letizia este un fan al ținutelor cu dungi.

Ne place aproape fiecare apariție a reginei Spaniei, iar în ultima vreme am observat că a făcut o pasiune pentru ceva care pare să predomine în garderoba sa. Este o regină cu multă greutate, cu un stil nonconformist pentru care designerii o iubesc și o răsfață, iar simpatizanții monarhiei spaniole o respectă.

Dungile verticale îi alungesc ținuta.

Este suplă și își permite să poarte aproape orice tip de croială, imprimeu sau material, iar cea mai nouă obsesie vestimentară a reginei este reprezentată de imprimeul în dungi. Este unul dintre cele mai pretențioase imprimeuri, mereu la modă, dar care nu avantajează pe oricine. Depinde foarte mult de modelul dungilor, căci cele orizontale măresc, iar cele verticale alungesc ținuta, iar dungile nepotrivite puse unde nu trebuie pot da naștere unui adevărat dezastru vestimentar.

Încă o ocazie în care regina Spaniei a purtat o rochie în dungi.

Desigur, nu este cazul Letiziei, care știe exact ce și cum să poarte. Ea face prima pagină a revistelor de modă cu fiecare apariție publică, apreciată pentru bunul-gust cu care își potrivește elementele de vestimentație într-un outfit riscant, îndrăzneț, dar mai mereu câștigător. Letizia este o fană declarată a dungilor și putem vedea asta din cele mai recente apariții ale sale în haine care, bineînțeles, aveau dungi, de culori, dimensiuni și înclinații diferite.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA