Obsesia vestimentară din familia Kardashian-Jenner!

Duminică, Kourtney, cea mai mare dintre surorile Kardashian, a mers să urmărească meciul Lakers versus Cavaliers, din Los Angeles. Vestimentația sa de la acest eveniment a fost cea care ne-a atras atenția, și nu pentru că ar fi fost prea sexy pentru ocazia dată…

…ci pentru că avem ”ușoara” senzație că am mai văzut pe undeva acești pantaloni. Ah, da, ne-am amintit! E vorba despre pantalonii de piele, cu șireturi, pe care i-au purtat toate surorile Kardashian-Jenner. E drept, unele nu de curând! Și nu la fel!

Obsesia lor vestimentară: pantalonii de piele cu șireturi

Fiecare soră Kardashian-Jenner are stilul ei vestimentar, așa că e de înțeles cum de au asortat atât de diferit această pereche de pantaloni de piele. Totuși, nu putem să nu sesizăm că e o adevărată isterie legată de acești pantaloni în această familie.

Kim a purtat de mai multe ori această pereche de pantaloni

Kim, de exemplu, a purtat de mai multe ori această piesă vestimentară, lucru inadmisibil de la o divă care mărturisea că are un program instalat pe tabletă care o ajută să nu repete niciodată o ținută purtată.

Khloe, în paginile revistei GQ

De aceea, tindem să credem că e un ”produs al lor”. Un item creat de ele, pe care vor să-l vândă cu orice preț. Știm deja că toate sunt implicate în industria fashion, așa că n-ar fi o surpriză să aflăm că sunt făcuți chiar de ele…

foto: getty, Pinterest

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA