Obsesiile stilistice ale lui Jennifer Aniston

Este nelipsită de la evenimentele importante de pe covorul roșu, dar foarte rar a avut o apariție memorabilă. Și asta pentru că lui Jennifer Aniston îi place, mai degrabă, să opteze pentru un look safe, decât să iasă din tipare și să fie îndelung comentată de criticii de modă. De altfel, aceștia nici nu o bagă prea mult în seamă tocmai din acest motiv, unii considerând-o, adesea, o apariție banală.

Atât din punct de vedere cromatic, cât și stilistic, Jen se încadrează, deja, în câteva categorii de croieli la care nu renunță. Nu îi plac culorile și preferă nuanțe considerate de mulți șterse, mai ales atunci când dress code-ul cere o apariție extravagantă. Un album foto cu aparițiile ei de-a lungul timpului ar include ținute în nuanțe nude, alb, negru sau argintii. Iată câteva exemple că stilul  pe care Jennifer îl etalează nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpulu:

Provocarea Red Carpet

Cu mult înainte ca Angelina Jolie să dea naștere celebrei ipostaze „Angelina moment”, cu piciorul scos prin crăpătura rochiei, Jennifer Aniston își etala picioarele bine lucrate. Mulți spun că rivala ei ar fi copiat-o intenționat la acea apariție la Oscaruri. Și deși rochiile nu variază foarte mult ca și corială, crăpătura era mereu prezentă. 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA