Octavian Strunilă lasă Pro TV-ul pentru Antena 1. Vezi ce emisiune va prezenta

26 iulie, 2018
Octavian Strunila Antena 1 madagascar ultimul trib jpeg

Vedeta de ani buni a Media Pro a fost cooptată în cel mai nou proiect al concurenţei. Uite ce format va prezenta la Antena 1.

image

Îl ştiţi din telenovelele postului Acasă TV, din postura de concurent al emisiunii "Ferma vedetelor" de la Pro TV, de prezentator al show-ului "Fort Boyard" sau co-prezentator al concursului "Jocuri de celebritate" de la acelaşi post.

Din această toamnă, Octavian Strunilă schimbă tabăra, urmând a prezenta show-ul de aventură "Ultimul trib", cel mai nou format de la Antena 1, pentru care se va filma în Madagascar.

„Înţeleg prin ce vor trece concurenţii şi ce o să se întâmple cu ei acolo. Din lei vor deveni pisicuţe, la un moment dat. Ştiu că este un ritm de filmare foarte nebun, ştiu că o să fie greu chiar şi pentru mine, în postura de prezentator, dar o să mă consolez cu faptul că nu sunt în “ring”. Show-ul acesta le depăşeşte pe toate, atât în materie de efort fizic, cât şi în ceea ce priveşte susţinerea psihică", spune Octavian Strunilă.

Au de trecut prin multe concurenţii, au de depăşit multe. În primul rând, trebuie să locuiască într-un mediu total străin. Dacă ai noroc şi eşti pe primul loc, o să locuieşti la cinci stele, dar dacă eşti pe locul doi, va trebui să te obişnuieşti cu locuitorii de acolo, cu satul, iar dacă eşti pe locul trei, va trebui să te obişnuieşti cu... nimic! Apoi, cred că este foarte greu pentru concurenţi să se obişnuiască unul cu celălalt, aceasta va fi cea mai puternică barieră psihică de trecut, pentru că este într-adevăr greu să accepţi în preajma ta nişte oameni străini cu nişte obiceiuri total străine. Şi, nu în ultimul rând, lupta pentru teritoriu, care necesită un efort fizic şi psihic permanent”, mai spune nou-venitul din echipa Antenei 1.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

„Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format „Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unor probe de foc. Concurenţii vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.Recente pe Ok! Magazine

Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}