Olivia Wilde şochează cu scenele nud din "Vinyl"

22 martie, 2016
olivia wilde topless in vinyl lb 2f04c58d featured jpg jpeg

Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Olivia să aibă o apariţie atât de... dezgolită în producţia HBO "Vinyl"

Fanii au comentat pe reţelele de socializare media despre apariţia nud neaştetpată a Oliviei.

Olivia, care o interpretează pe soţia lui Bobby Cannavale - Devon Finestra - în serial, a acceptat să apară complet goală. Complet? Nu, de fapt s-ar putea spune că nu complet, de vreme ce a purtat o perucă pubiană, pentru a reda nuditatea anilor 70. Legat de asta, Olivia a şi povestit amuzată experienţa la show-ul TV al lui Howard Stern: "Toată lumea a purtat perucă pubiană. Ne-au luat măsurile şi apoi ne-am ales fiecare culoarea şi consistenţa. A mea a fost uriaşă", a spus ea, râzând.

Nimeni nu s-a aşteptat ca Olivia să nu ascundă nimic, fiindcă presa nu a anunţat că s-au filmat aceste scene, aşa cum se întâmplă în cazul altor filme.

În film, Olivia o interpretează pe soţia lui Bobby Cannavale.

Actriţa de 32 de ani, care a devenit mamă în 2014 (dăruindu-i un băieţel jumătăţii sale, comicului Jason Sudeikis) interpretează un fost model şi totodată o fostă groupie a lui Andy Warhol - care este acum căsătorită cu Richie Finestra, jucat de Bobby Cannavale, cu care Olivia are o scenă hot de sex. "M-am simţit mai puţin goală datorită perucii", a concluzionat Wilde. "E ca şi cum porţi nişte bikini din blană, m-am plimbat amuzată pe la întreaga echipă de filmare ca să le arăt!". Olivia nu are inhibiţii!

"Acţiunea se întâmplă în 1973. Trăim în suburbii. Eu îmi iubesc soţul, dar urăsc viaţa noastră", povesteşte Olivia despre rolul ei.

Foto: HBO