One hit wonders: Vă mai aminţiţi de ei?

19 aprilie, 2016
vanilla ice net worth2 jpeg

Englezii au o vorbă: Third time's the charm. Aceşti artişti au lovit însă din prima încercare, dar îndeajuns de bine pentru a rămâne în istoria muzicii.

image

Englezii au o vorbă: Third time's the charm. Aceşti artişti au lovit însă din prima încercare, dar îndeajuns de bine pentru a rămâne în istoria muzicii. Asta pentru că hiturile lor, primele şi ultimele, sunt ascultate şi astăzi cu plăcere, deşi cei care le-au cântat s-au pierdut din nou în anonimat.  

Vanilla Ice - Ice Ice Baby (1990)

Pe numele lui adevărat Robert Matthew Van Winkle, fostul rapper alb a scris versurile hitului Ice Ice Baby la doar 16 ani, fără să se gândească atunci că acesta va fi primul cântec rap care va domina topul Billboard. Succesului fulminant din anii ’90 i-au urmat ani de eşecuri muzicale, lucru care probabil a fost cauza tentativei lui eşuate de sinucidere. Acum, Van Winkle a ajuns la 48 de ani şi este tatăl a două fete adolescente.

Right Said Fred- I’m Too Sexy (1991)

Formaţia engleză, formată în anul 1989 de gemenii Richard şi Fred Fairbrass, îşi trăieşte şi astăzi celebritatea prin hitul ei, I’m Too Sexy. Ciudat este că, deşi formaţia mai este activă şi astăzi, nu se mai aude nimic de ea.

Kris Kross–Jump (1992)

Cei doi puşti de culoare, Chris "Mac Daddy" Kelly şi Chris "Daddy Mac" Smith, au cucerit la începutul anilor ’90 lumea muzicală cu acest unic hit al lor, care a stat opt săptămâni pe locul I în topul Billboard Hot 100. Au trecut 23 de ani de-atunci şi formaţia este încă asociată cu hitul Jump şi cu pantalonii purtaţi invers. Pe 1 mai 2013, Chris Kelly a decedat la doar 34 de ani în urma unei supradoze de droguri.

Billy Ray Cyrus – Achy Breaky Heart (1992)

Pe Billy Ray îl cunoaştem mai mult din postura de tată a mult prea mediatizatei lui fiice, Miley. Puţini fac legătura între acesta şi hitul din anul 1992, Achy Breaky Heart. Dar trebuie să recunoaştem că este unul dintre puţinele cântece country care au avut un imens succes internaţional şi pe care mulţi îl fredonează şi astăzi.

House Of Pain - Jump Around (1992)

Grupul american de hip-hop, rezident în Los Angeles, şi-a trăit celebritatea în anii ’90, datorită acestui hit nemuritor, Jump Around. Cei trei membri ai trupei s-au despărţit în 1996, pentru a se reuni în 2010 pentru un turneu în câteva ţări, după ce au cântat în grupul La Coka Nostra mai mulţi ani.

Soul Asylum - Runaway Train (1992)

Formaţia americană de rock alternativ, deşi înfiinţată în 1983, a cunoscut succesul nouă ani mai trâziu, cu hitul Runaway Train, recompensat cu un premiu Grammy. Astăzi, trupa în componenţa căreia au mai rămas doar doi membri fondatori tocmai ce a lansat al 11-lea album de studio, Change of Fortune.

4 Non Blondes -What's Up? (1993)

Generaţia MTV n-are cum să nu-şi amintească de una dintre cele mai promiţătoare trupe rock din anii ’90 şi de superba lor melodie, What's Up?.  Din păcate, după ce solista Linda Perry a părăsit trupa în anul 1995 pentru o carieră solo, formaţia s-a dizolvat. Astăzi, Linda compune muzică pentru numele mari ale muzicii mondiale.

Rednex – Cotton Eye Joe (1994)

Suedezii au apărut de nicăieri în 1994 şi-au cucerit lumea cu hitul Cotton Eye Joe şi cu ritmurile lor, un mix de country şi eurodance. Cei patru suedezi mai cântă şi astăzi, participând de două ori chiar şi la preselecţia românească pentru Eurovision, dar n-au mai reuşit să atingă succesul din anii ‘90.Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg