Oscar 2016: favoriţi la cele mai populare categorii

7 ianuarie, 2016
maxresdefault jpeg

Lupta pentru statueta aurie în 2016 este cumplită: filme extrem de bune, actori aleşi parcă perfect pentru rolurile lor, poveşti impresionante şi talent nebănuit. Este greu de ales... Care sunt, pentru Oscar 2016, favoriţii?

Dacă anul trecut ne aşteptam la câştigătorii aleşi, anul acesta pentru 28 februarie este dificil de prezis cine vor fi câştigătorii. Însă ne putem da cu părerea, sperând în unanimitate ca Leonardo DiCaprio să-şi ia binemeritatul Oscar pentru prima dată, deşi îl merita de atâtea ori...

Oscar 2016: favoriţi la titlul de cel mai bun film

Culmea, din atâtea filme bune, cel mai aclamat este “Spotlight”. Filmul se bazează pe povestea adevărată a publicaţiei Boston Globe care a deconspirat scandalul molestării copiilor şi implicarea bisericii catolice, zguduind-o pe cea din urmă din temelii. În această producţie îi găsim pe Michael Keaton şi Rachel McAdams. Printre favoritele la cel mai bun film le mai avem pe “The Martian” şi “Carol”.

Oscar 2016: favoriţi la titlul de cel mai bun actor în rol principal

Leo DiCaprio are şanse mari la Oscar

Va câştiga Leo DiCaprio până la urmă? Toată lumea pariază pe el! Asta este excelent, dar în cazul în care din păcate nu se întâmplă, favoriţii mai sunt Michael Fassbender pentru “Steve Jobs”, Bryan Cranston din “Trumbo”, Matt Damon din “The Martian” şi Eddie Redmayne din “The Danish Girl”.

Oscar 2016: favorite la titlul de cea mai bună actriţă în rol principal

Printre favorite se numără Brie Larson („Room”), Saoirse Ronan (“Brooklyn”) sau Cate Blanchett pentru “Carol”. Nominalizate ar mai putea fi Jennifer Lawrence ;I Charlotte Rampling.

Oscar 2016: favoriţi la titlul de cel mai bun actor în  rol secundar

Culmea, favorit la cel mai bun actor este Sylvester Stallone pentru rolul din “Creed”, continuarea poveştii lui Rocky Balboa. Dar favoriţi mai sunt şi Tom Hardy, Idris Elba, Christian Bale, Michael Keaton.

Oscar 2016: favorite la titlul de cea mai bună actriţă în rol secundar

De departe, favorita este Kate Winslet pentru “Steve Jobs”, dar şi Rooney Mara şi Alicia Vikander. În cursă intră şi Jason Leigh, Rachel McAdams şi Jane Fonda.

Oscar 2016: favorite la cel mai bun scenariu

Neaşteptat, s-ar putea ca în cursă să intre scenariul pentru animaţia “Inside Out”. Favorite mai sunt “The Hateful Eight” şi “Joy”.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg