Outfitul odios purtat și creat de Rihanna. Costă ”doar” 1150 de dolari!

E una dintre cele mai mari artiste din lume și se comportă ca atare. Melodiile ei sunt fredonate peste hotare, iar alegerile ei stilistice extravagante sunt inspirație pentru persoane de pretutindeni. Ei bine, cel mai recent outfit purtat  de ea ni se pare de-a dreptul odios!

Parka verde prăzuliu costă 750 de dolari. Foto: Hepta

Știm deja că e director de creație la Puma, și că are chiar o linie vestimentară a ei, numită ”Fenty by Puma”, așa că nu ne miră că-și pune semnătura pe anumite obiecte vestimentare. La fel cum nu ne miră nici că apare îmbrăcată în acele haine, tocmai pentru că nu există un ”brand ambassador” mai bune decât ea.

Totuși, unele creații de-ale ei nu ni se par nu tocmai inspirate sau aspectuoase. De exemplu, parka verde pe care a purtat-o ieri, pe când vizita un magazin Puma din Los Angeles, și încălțările sport, cu toc cui, de culoare blue ciel, pe care le-a asortat acelui outfit.

Încălțările costă 400 de dolari. Foto: hepta

E drept că Rihanna e un superstar și că are un stil vestimentar extravagant, însă ținuta de ieri, care ajungea la cel puțin 1150 de dolari, nu era una dintre cele mai inspirate. Voi ce spuneți? Vă place?

Iată cum arată noua colecție a Rihannei în colaborare cu Puma!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA