Ovidiu Niculescu a ajuns actor din întâmplare. “Viața este o sumă de întâmplări. Poți fi stăpân peste ceea ce alegi, dar nu și peste soartă”

18 mai, 2022
ovidiu1 jpg

Ovidiu Niculescu, cel care îl interpretează pe Viorel Teodorescu, în serialul “Strada Speranței”, este un actor complet.

Cunoscut și prin rolurile interpretate în producții precum “6.9 on Richter Scale”, “A Good Man”, “Filantropica” sau “Dead în Tombstone”, Ovidiu Niculescu mărturisește că actoria nu a fost prima lui opțiune în alegerea carierei.

Orientat încă din adolescență spre științele exacte, acesta a excelat la matematică și fizică, fiind olimpic, însă soarta a avut alte planuri legate de drumul lui profesional.

“Viața este o suma de întâmplări. Poți fi stăpân peste ceea ce alegi, dar nu și peste soartă. Așa a fost să fie. Am zis că încerc o dată la Actorie, se dădea examen înainte, și apoi la Arhitectură. Întâmplarea a făcut să întru din prima la Actorie și astfel viața mea s-a dus, de la olimpic la matematică, fizică, într-o cu totul altă zona. În timp, mi-am dat seama că această zona este cea care mă împlinește cel mai tare. Meseriile artistice nu le alegi, te aleg ele pe ține. Nu am visat de mic să ajung actor, a fost o întâmplare fericită a vieții mele”, a povestit Ovidiu Niculescu.

ovidiu3 jpg

În serialul “Strada Speranței”, care se difuzează la Kanal D sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, Ovidiu Niculescu îl interpretează pe Viorel, soțul Miei (intepretată de Monica Anghel), un interlop de cartier, care se ocupă de afaceri ilegale mărunte. Deține un service auto sub umbrela căruia face comerț cu piese auto uzate și contrafăcute. El coordonează cuplul Veveriță-Ciocan, angajații lui. Practic ei sunt stăpânii cartierului din punctul de vedere al activităților infracționale de calibru mic. Viorel este un individ conflictual, care nu se înțelege bine cu nimeni. Dacă apare undeva un sâmbure de ceartă între vecini, precis este și el pe acolo.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg