P Diddy a devenit tătic la 53 de ani. Anunțul înduioșător al lui Sean “Diddy” Combs

12 decembrie, 2022
P Diddy, Getty jpg

P Diddy este ”daddy” din nou, la 53 de ani. Celebrului artist i s-a născut o fetiță, pe care s-a grăbit s-o prezinte lumii.

Sean “Diddy” Combs a făcut marele anunț sâmbătă, pe rețelele sociale: ”Sunt binecuvântat că pot să anunț nașterea fetiței mele, Love Sean Combs.”, a scris mogulul de 53 de ani, înainte de a-și menționa mama și ceilalți copii: ”Mama Combs, Quincy, Justin, Christian, Chance, D’Lila, Jessie și eu te iubim atât de mult! Dumnezeu e infinit”, a continuat Sean “Diddy” Combs.

Artistul nu a dat detalii legate de mama fetiței, însă rapperul, cântărețul, textierul, producătorul, directorul executiv, antreprenorul și actorul american a recunoscut la începutul anului că avea o relație cu Yung Miami, o tânără cântăreață de rap.

Sean “Diddy” Combs a fost contactat de PageSix pentru detalii, însă nu a acceptat să le ofere.

Yung Miami, al cărei nume real este Caresha Brownlee, nu a apărut însărcinată până acum, de aceea există o doză de confuzie în legătură cu anunțul artistului.

Oricum, încă din vară cei doi recunoscuseră că nu se aflau într-o relație exclusivă.

Artistul mai are 6 copii. L-a adoptat pe Qunicy, 31, fiul cel mare al răposatei Kim Porter, fosta sa parteneră cu care îi are pe fiul Christian, 24, și gemenele Jesse and D’Lila, în vârstă de 15 ani.

Fondatorul The Revolt TV este și tatăl fiului Justin, de 28 de ani, pe care îl are cu fosta iubită Misa Hylton, și fiica Chance, în vârstă de 16 ani, pe care o are cu fosta iubită Sarah Chapman.

Starul a declarat, în trecut, faptul că a fost distrus de moartea fostei sale partenere, Kim Porter, care s-a stins în 2018, la vârsta de 47 de ani, din cauza unei boli crunte. Copiii i-au fost alături și susține că fără ei, nu ar fi putut trece atât de ușor peste această durere.

„Pentru mine, viața mea s-a îmbunătățit pentru că mă băgam singur în mormânt și nu petreceam destul timp cu familia mea și cu mine. A fost o binecuvântare.

Am pierdut mama copiilor mei și în acea perioadă eu și copiii mei am fost izolați împreună. M-a ajutat să compensez pentru toți acei ani în care eram în turnee și să mă apropii de familia mea. A fost o binecuvântare pentru mine, dar chiar am folosit timpul pentru a deveni un tată mai bun și o persoană mai bună”, a transmis rapper-ul.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg