(P) Emoţii şi lux în cadourile Borealy de Crăciun

19 octombrie, 2015
cos triple imperial luxury jpeg

De câte ori nu aţi vrut să spuneţi „Mulţumesc!” oamenilor dragi din viaţa dumneavoastră, şi nu neapărat prin cuvinte? Fapte, nu cuvinte, spune pe bună dreptate o populară expresie – perfect aplicabilă chiar şi atunci când vorbim despre cadouri. Dat fiind faptul că sărbătoarea Crăciunului este ocazia ideală pentru a dărui celor dragi cadouri, ar fi pur şi simplu minunat să ascundem într-însele un plus de emoţie şi suflet, oferind astfel mai mult decât simple daruri efemere. Colecţia de cadouri pentru Crăciun Borealy surprinde esenţa şi spiritul Crăciunului – de a împărtăşi bucurie şi fericire celor care contează pentru noi – partenerii de viaţă, părinţii, prietenii, colegii şi colaboratorii la care ţinem.

image

Bijuterii ce aduc un plus de strălucire femeilor rafinate din viaţa noastră

Bijuteriile Borealy, făurite din materiale şi cristale preţioase în designuri cuceritoare, sunt daruri de excepţie pentru femeile dragi din viaţa noastră, menite să le potenţeze strălucirea şi farmecul irepetabil, să le evidenţieze personalitatea şi stilul şi să le aducă zâmbetul pe chip ori de câte vor fi admirate. Şi vor fi zâmbi des, vă asigurăm! Glamour, clasice, moderne, sau vintage, decorate cu cristale Swarovski, cu pietre preţioase sau perle, înnobilate cu aur, argint, rodiu sau paladiu, accesoriile Borealy sunt o sursă uimitoare de inspiraţie pentru cadourile de Crăciun cu care să entuziasmaţi femeia dragă.

image

Servicii de lux pentru servirea ceaiurilor sau cafelei, în cadouri trainice pentru întreaga familie

Cel mai fin porţelan italian, atins de preţiozitatea aurului sau argintului, stă la baza unor superbe seturi pentru servirea ceaiurilor sau cafelelor, semnate de branduri faimoase precum Chinelli sau Valenti. Acestea vor aduce un plus de frumuseţe şi grandoare pe mesele de sărbătoare ale destinatarilor, oferindu-le privilegiul de a-şi servi oaspeţii în accesorii de lux, made in Italy şi făurite de maeştrii porţelanului şi argintului.

image

Accesorii fashion de designer pentru domnii rafinaţi

Portofele din piele naturală, brelocuri, accesorii exclusiviste pentru fumători, eşarfe elegante şi mănuşi din cele mai bune materiale sunt exemple de cadouri selecte pentru bărbaţii din viaţa dumneavoastră, accesorii din colecţia Borealy de daruri pentru Crăciun ce poartă semnătura mai multor case fashion de referinţă, precum Friedrich, Cacharel, Cerruti 1881 sau Jos Von Arx. Îmbinând eleganţa cu atributele practice, aceste cadouri vin în întimpinarea nevoilor domnilor stilaţi şi cu stil de viaţă activ, implicit a businessman-ilor conştienţi de diferenţa marcată de micile detalii şi de însemnătatea propriei imagini în mediul profesional.

image

Coşurile cadou Borealy – bucurii şi delicii la superlativ

Şampanii cu foiţe de aur sau spumante consacrate mondial – precum prestigiosul Moet, cafeaua premium, ciocolata belgiană, cozonacii tradiţionali de casă, whisky-uri celebre, vinuri de excepţie şi câte altele nu îmbelşughează coşurile cadou Borealy, impecabil ambalate în pachete ce poartă farmecul festiv al Crăciunului. Aceste coşuri cadou au avantajul de a prilejui nu una, nu două, ci mult mai multe surprize destinatarilor lor, oferindu-le plăcerea de a se bucura pe îndelete de cele mai bune produse de pe piaţă, altfel foarte greu de găsit în magazinele din ţară.

Vă invităm să vă lăsaţi inspiraţi de vitrinele virtuale ale celui mai bun magazin online de cadouri din România – Borealy, să alegeţi pentru cei dragi cele mai frumoase şi emoţionante cadouri şi să vă bucuraţi împreună de cele mai fericite sărbători şi, mai ales, de cel mai superb Crăciun!Recente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg