(P) Emoţii şi lux în cadourile Borealy de Crăciun

19 octombrie, 2015
cos triple imperial luxury jpeg

De câte ori nu aţi vrut să spuneţi „Mulţumesc!” oamenilor dragi din viaţa dumneavoastră, şi nu neapărat prin cuvinte? Fapte, nu cuvinte, spune pe bună dreptate o populară expresie – perfect aplicabilă chiar şi atunci când vorbim despre cadouri. Dat fiind faptul că sărbătoarea Crăciunului este ocazia ideală pentru a dărui celor dragi cadouri, ar fi pur şi simplu minunat să ascundem într-însele un plus de emoţie şi suflet, oferind astfel mai mult decât simple daruri efemere. Colecţia de cadouri pentru Crăciun Borealy surprinde esenţa şi spiritul Crăciunului – de a împărtăşi bucurie şi fericire celor care contează pentru noi – partenerii de viaţă, părinţii, prietenii, colegii şi colaboratorii la care ţinem.

image

Bijuterii ce aduc un plus de strălucire femeilor rafinate din viaţa noastră

Bijuteriile Borealy, făurite din materiale şi cristale preţioase în designuri cuceritoare, sunt daruri de excepţie pentru femeile dragi din viaţa noastră, menite să le potenţeze strălucirea şi farmecul irepetabil, să le evidenţieze personalitatea şi stilul şi să le aducă zâmbetul pe chip ori de câte vor fi admirate. Şi vor fi zâmbi des, vă asigurăm! Glamour, clasice, moderne, sau vintage, decorate cu cristale Swarovski, cu pietre preţioase sau perle, înnobilate cu aur, argint, rodiu sau paladiu, accesoriile Borealy sunt o sursă uimitoare de inspiraţie pentru cadourile de Crăciun cu care să entuziasmaţi femeia dragă.

image

Servicii de lux pentru servirea ceaiurilor sau cafelei, în cadouri trainice pentru întreaga familie

Cel mai fin porţelan italian, atins de preţiozitatea aurului sau argintului, stă la baza unor superbe seturi pentru servirea ceaiurilor sau cafelelor, semnate de branduri faimoase precum Chinelli sau Valenti. Acestea vor aduce un plus de frumuseţe şi grandoare pe mesele de sărbătoare ale destinatarilor, oferindu-le privilegiul de a-şi servi oaspeţii în accesorii de lux, made in Italy şi făurite de maeştrii porţelanului şi argintului.

image

Accesorii fashion de designer pentru domnii rafinaţi

Portofele din piele naturală, brelocuri, accesorii exclusiviste pentru fumători, eşarfe elegante şi mănuşi din cele mai bune materiale sunt exemple de cadouri selecte pentru bărbaţii din viaţa dumneavoastră, accesorii din colecţia Borealy de daruri pentru Crăciun ce poartă semnătura mai multor case fashion de referinţă, precum Friedrich, Cacharel, Cerruti 1881 sau Jos Von Arx. Îmbinând eleganţa cu atributele practice, aceste cadouri vin în întimpinarea nevoilor domnilor stilaţi şi cu stil de viaţă activ, implicit a businessman-ilor conştienţi de diferenţa marcată de micile detalii şi de însemnătatea propriei imagini în mediul profesional.

image

Coşurile cadou Borealy – bucurii şi delicii la superlativ

Şampanii cu foiţe de aur sau spumante consacrate mondial – precum prestigiosul Moet, cafeaua premium, ciocolata belgiană, cozonacii tradiţionali de casă, whisky-uri celebre, vinuri de excepţie şi câte altele nu îmbelşughează coşurile cadou Borealy, impecabil ambalate în pachete ce poartă farmecul festiv al Crăciunului. Aceste coşuri cadou au avantajul de a prilejui nu una, nu două, ci mult mai multe surprize destinatarilor lor, oferindu-le plăcerea de a se bucura pe îndelete de cele mai bune produse de pe piaţă, altfel foarte greu de găsit în magazinele din ţară.

Vă invităm să vă lăsaţi inspiraţi de vitrinele virtuale ale celui mai bun magazin online de cadouri din România – Borealy, să alegeţi pentru cei dragi cele mai frumoase şi emoţionante cadouri şi să vă bucuraţi împreună de cele mai fericite sărbători şi, mai ales, de cel mai superb Crăciun!



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling