(P) Myelements Beautin Collagen, secretul tinereţii fără bătrâneţe

24 decembrie, 2015
SYNTH BEAUTIN RGB jpeg
image

Frumuseţea, sănătatea şi prospeţimea pielii nu pot fi păstrate pentru totdeauna, dar putem ajuta ca aceste atribute să dureze cât mai mult posibil! Vă invităm să descoperiţi secretele anti-îmbătrânire de la Beautin Collagen: colagenul hidrolizat lichid de băut.

Ce este mai exact? BEAUTIN COLLAGEN este un colagen lichid provenit din surse naturale pure, cu efect de îngrijire a pielii din interior şi de prevenire a îmbătrânirii acesteia. În plus, sporeşte starea de sănătate a părului şi a unghiilor!

BEAUTIN COLLAGEN ajută în două feluri: oferă corpului nostru substanţele nutritive de care are nevoie pentru a funcţiona la maximum, cât şi micronutrienţii care contribuie la stimularea producţiei naturale de colagen din organismul uman.

BEAUTIN COLLAGEN îngrijeşte pielea femeii din interior. Formula sa completă ce conţine colagen hidrolizat, vitaminele A, B şi C şi zinc, este îmbogăţită cu acid hialuronic, care acţionează ca un agent complementar de umplere a pielii din interior, pentru rezultate vizibile în exterior.

Este foarte important de menţionat că acest supliment alimentar conţine colagen de calitate superioara din peşte, o sursă naturală de colagen pur.

Cum ar trebui să-l consumăm pentru a avea rezultatele dorite?

Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să urmăm o cură de 12 săptămâni. Studiile clinice au arătat că un consum zilnic de colagen, timp de 12 săptămâni, îmbunătăţeşte structura şi starea de sănătate a pielii. Mai precis, nivelul de hidratare a pielii creşte cu 28%, gradul de netezire a ridurilor cu 26%, prevenind, în acelaşi timp, şi accentuarea lor.

De aceea, este recomandat să se ia o doză de 30 ml de BEAUTIN COLLAGEN, înainte de culcare, folosind capacul flaconului ca unitate de măsură.

Poţi alege dintre cele două arome delicioase:  căpşuni – vanilie sau mango – pepene galben!

image

image


Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg