Pamela Anderson, încercănată și cu un zâmbet fals la Paris Fashion Week. S-a ascuns sub o pereche de ochelari de soare

Joi plângea moartea bunului său prieten și celui care i-a fost mentor în viață, fondatorul Playboy, Hugh Hefner, iar mai târziu în aceeași zi apărea la un eveniment de fashion, într-o rochie mini.

Nu și-a anulat participarea la evenimentele mondene.

Pamela Anderson, cea mai prezentă vedetă din revista cu iepurași, și-a șters lacrimile, a îmbrăcat o rochiță sexy și a apărut pe covorul roșu de la Paris Fashion Week. A fost de 14 ori pe coperta Playboy și chiar a plâns cu lacrimi de crocodil după moartea lui Hugh Hefner, dedicându-i o scrisoare emoționantă, însă lucrurile merg mai departe pentru ea.

Citește: Pamela Anderson, distrusă de durere după moartea lui Hugh Hefner.

Încercănată și cu un zâmbet fals la Săptămâna Modei de la Paris.

După ce a distribuit pe contul său de Instagram un video în care era înlăcrimată, cu machiajul întins și într-o suferință devastatoare, diva s-a reîntors chiar în aceeași zi la lucruri mai serioase. Și-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare cat eyes și a îmbrăcat o rochie scurtă cu cizme până la coapse, totul pentru a distrage atenția de la starea sa de spirit nu tocmai bună.

A schimbat o a doua ținută, pentru un alt eveniment, în aceeași zi.

În vârstă de 50 de ani, vedeta a tot încercat să zâmbească cu ocazia evenimentului de lansare a unei noi colecții de rujuri, însă gesturile și chipul i-au trădat tristețea. Când și-a dat ochelarii jos, i-am putut vedea ochii umflați și cearcănele proeminente și, în ciuda faptului că s-a îmbrăcat sexy, nu a fost deloc prezentă spiritual la acest eveniment. În aceeași zi a schimbat o a doua ținută, tot o rochie mini, de data aceasta un model cu paiete care s-a mulat perfect pe formele sale. A renunțat și la cizmele lungi pentru a-și etala picioarele frumoase din dotare.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA