A apărut Păpușa Barbie cu chipul Gloriei Estefan. Jucăria o onorează pe marea artistă și comunitatea latino

2 septembrie, 2022
Gloria Estefan jpg

Cântăreața și compozitoarea americano-cubaneză supranumită „Regina muzicii latino pop” a împlinit 64 de ani la 1 septembrie.

Ocazie cu care a fost celebrată într-un mod mai puțin obișnuit. Compania care se ocupă de Păpușa Barbie a scos pe piață un model cu chipul celebrei artiste.

Bradul de jucării recunoaște în felul acesta contribuția hispano-americană la cultura lumii.

Păpușica este adorabilă și are inclusiv alunița de pe obrazul drept a îndrăgitei soliste, părul roșcat și cerceii rotunzi cu care a fost deseori văzută.

Compania a dezvăluit cel mai recent model de păpușică pe pagina sa de socializare, unde a notat: ”Du-te și ia ceea ce îți dorești. Este al tău. Astăzi, Barbie o elogiază pe marea artistă Gloria Estefan pentru contribuția sa uriașă în muzică. Inspirată de moștenirea sa cubaneză, Gloria a împletit ritmurile latino cu cele pop și dance, a creat numeroase hituri, a ajuns în topuri și este una dintre cele mai apreciate cântărețe.”

Modelul de păpușă creat în onoarea sa este inspirat din apariția vedetei în clipul “Get On Your Feet”.

Gloria Estefan este recunoscută în întreaga lume, multi premiată și celebră pentru hiturile sale numeroase.

Artista a început o relație romantică cu liderul trupei Miami Sound Machine, Emilio Estefan, în 1976. După cum a dezvăluit ea mai târziu, „el a fost primul și unicul meu iubit”. Ea și Emilio s-au căsătorit pe 2 septembrie 1978. Împreună ei au un fiu pe nume Nayib și o fiică pe nume Emily. Familia locuiește la Miami, Florida.

Gloria a vândut aproximativ 130 millione de discuri în toată cariera sa și se află în Top 100 cel mai bine vânduți artiști.

De asemenea, a obținut 7 Premii Grammy și se află în industria divertismentului de peste 5 decade. Estefan a scos 24 de albume și a avut 38 de hituri ajunse number 1 în decursul carierei sale. Averea sa este estimată la aproximativ 500 milioane de dolari.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg