Parada ţinutelor de vedetă, în show-ul Live From The Red Carpet: Globurile de Aur 2015

8 ianuarie, 2015
20140112 zaa tl2 574 jpeg

Luna ianuarie aduce la E! cele mai importante evenimente din lumea vedetelor din cinematografie. Urm─âri┼úi E! ┼či l─âsa┼úi-v─â cuprin┼či de entuziasmul acestei luni, pentru c─â Ryan Seacrest ┼či Giuliana Rancic relateaz─â ├«n direct

Luna ianuarie aduce la E! cele mai importante evenimente din lumea vedetelor din cinematografie. Urm─âri┼úi E! ┼či l─âsa┼úi-v─â cuprin┼či de entuziasmul acestei luni, pentru c─â Ryan Seacrest ┼či Giuliana Rancic relateaz─â ├«n direct de pe covorul ro┼ču, ├«n show-ul Live From The Red Carpet: Globurile de Aur 2015, difuzat ├«n direct ├«n noaptea de 11 spre 12 ianuarie, de la ora 1:00.

De la interviuri ├«n exclusivitate cu cele mai mari vedete p├ón─â la ┼úinute uluitoare, create de cei mai buni designeri din lume, aceast─â defilare extravagant─â, suprema etalare de for┼úe de dinaintea decern─ârii premiilor, v─â face s─â v─â sim┼úi┼úi ca ┼či c├ónd a┼úi fi acolo ├«n persoan─â.

image

Mai mult, miercuri, 14 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015, o edi┼úie dedicat─â acestei ceremonii, ├«n care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin ┼či Brad Goreski vor trece ├«n revist─â ┼úinutele reu┼čite sau mai pu┼úin reu┼čite de la ceremonia din acest an.

image

Sezonul premiilor continu─â la E! cu Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015, pe care o putem urm─âri ├«n noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01:00. Cu aceast─â ocazie, E! ├«i aduce pe telespectatori ├«n culisele uneia dintre cele mai str─âlucitoare nop┼úi de la Hollywood, c─âci vedetele ├«┼či arboreaz─â ┼úinutele de gal─â ┼či p─â┼česc pe covorul ro┼ču, pentru a s─ârb─âtori cele mai mari reu┼čite din domeniul filmului ┼či televiziunii, la cea de-a 21-a edi┼úie anual─â a Premiilor Screen Actors Guild.