Paradisul e în Vest!

9 iulie, 2010
logo odeon home ent color alpha 23 png

Descoperă un clasic semnat Costa Gavras, povestea unui om care îşi sfidează condiţia pentru un orizont mai bun, un omagiu adus celor care cutreieră lumea pentru a descoperi că lumea e de fapt căminul lor! „Paradis in Vest” îl are drept protagonist pe Elias, eroul lipsit de legendă. Elias este un imigrant care îşi incepe aventura pe Marea Mediterană. După multe peripeţii, printre care o escală în paradis şi o scurtă trecere prin infern, epopeea se încheie în mod miraculos la Paris, metropola care străluceşte în visul cel mai profund din somnul neliniştit al oricărui rătăcitor.

Descoperă un clasic semnat Costa Gavras, povestea unui om care îşi sfidează condiţia pentru un orizont mai bun, un omagiu adus celor care cutreieră lumea pentru a descoperi că lumea e de fapt căminul lor!

„Paradis in Vest” îl are drept protagonist pe Elias, eroul lipsit de legendă. Elias este un imigrant care îşi incepe aventura pe Marea Mediterană. După multe peripeţii, printre care o escală în paradis şi o scurtă trecere prin infern, epopeea se încheie în mod miraculos la Paris, metropola care străluceşte în visul cel mai profund din somnul neliniştit al oricărui rătăcitor.

„Paradis în Vest” încearcă să reflecte parcursul, rătăcirea, istoria acelora care – la fel ca şi noi sau părinţii noştri, mai înainte – traversează pământul, sfidând oceanele şi uniformele, în căutarea unui cămin.

PARADIS ÎN VEST An: 2009 Regia: Costa Gavras Cu: Juliane Kohler, Riccardo Scamarcio Distribuit pe DVD de Odeon Cineplex

image


Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg