Parfumurile verii

29 iunie, 2011

Fructate, florale, cu miresme proaspete sau exotice, care ţi-aduc aminte de briza mării ori de grădinile luxuriante. Iată cele mai noi arome pentru sezonul estival 2011.

Fructate, florale, cu miresme proaspete sau exotice, care ţi-aduc aminte de briza mării ori de grădinile luxuriante. Iată cele mai noi arome pentru sezonul estival 2011.

Parfumurile de vară sunt create special de parfumieri pentru sezonul cald, când aromele sunt percepute diferit din cauza temperaturilor şi a umidităţii din aer.

Dacă ai un parfum preferat la care nu vrei să renunţi, alege ediţia de vară a lui sau, în locul apei de parfum, optează pentru apa de toaletă. Te sfătuim să renunţi totuşi la aromele grele, puternice, pe care le foloseşti în anotimpul rece şi să optezi pentru un parfum fresh, fructat sau floral. Gama de arome estivale este foarte variată, din care îţi recomandăm cele mai noi parfumuri lansate anul acesta. Iar pentru cele mai bune preţuri şi pentru cea mai comodă metodă de cumpărare vizitează site-ul aoro.ro. Acolo vei găsi atât cele mai noi apariţii din domeniul parfumeriei, dar şi aromele cărora le-ai devenit în timp fidel(ă).

DKNY Women Summer 2011

Inspirat din viaţa şi energia verii din New York, DKNY Women Summer 2011 este un parfum cu note iniţiale de grapefruit roz, fructul pasiunii şi fructe de pădure. Floral-fructat, în stilul modern şi urban, DKNY by Donna Karan te învăluie cu arome de iasomie, magnolie, ca note de mijloc şi mosc şi lemn de santal ca note de bază.

Disponibil sub formă de apă de toaletă de 100 ml, parfumul roz, în sticluţe transparente cu dungi are un design nonconformist, cu semnătura în stilul „zgârie nori“.

Escada Taj Sunset

Taj Sunset este ediţia limitată de la Escada pentru 2011. Un note de vârf de mango Alphonso, nectarine şi portocale roşii şi cu note de mijloc miresme de flori acvatice, zmeură, pomarosa şi măr Malay. La fel de îmbietoare sunt şi notele de bază: nucă de cocos, lemn de santal şi mosc. Designul cutiei este unul specal, într-un stil indian la modă, iar semnătura sticlei este decorată cu floare de lotus inscripţionată pe spate.

Fuel For Life Summer de la Diesel

Sub sloganul „pune culoare în viaţa ta“, firma încearcă să promoveze spiritul bun pe tot parcursul sezonului, cu un parfum proaspăt, care combină notele distractive de mandarine, iasomie, afine şi alte fructe.

L’eau D’issey Summer Edition 2011

Noul parfum de la Issey Miyake se anunţă ca un paradis subacvatic, armonios şi poetic. La început, vei fi învăluită în aromele perelor zemoase şi a nuferilor, pentru ca apoi să dezvăluie bujorii şi garoafele. Notele lemnoase şi cele de osmant prelungesc această feerie înmiresmate.

Classique Eau D’Été by Jean Paul Gaultier

Un parfum plin de mister care îl caracterizează pe Jean Paul Gaultier, care se bazează pe un buchet de flori din lăcrămioare şi iasomie. Sticla de prezentare este înconjurată de panglici roz care par a fi o rochie deschisă la spate.

Burberry Summer

Un parfum ce evocă acea atmosferă paşnică dintr-o dimineaţă de vară. Burberry Summer este proaspăt, floral, verde. Notele de top sunt date de rodii, portocale şi frunze verzi, cele de mijloc sunt alcatuite din trandafiri, frezii şi crini, iar la bază se află aromele de lemn de santal, mosc alb şi cedru.

Carolina Herrera Garden Party

Daca ai în plan pentru această vară o mulţime de petreceri pe terasă ori în grădină, Carolina Herrera îţi propune o versiune cu arome florale şi de citrice. Notele de top aduc acorduri de grapefruit, împreună cu un cocktail potabil de ananas şi lămâie de Amalfi. Notele de mijloc introduc iasomia feminină şi eleganta, înconjurata blând cu petale de trandafir, în timp ce la bază se regăsesc nuanţe de lemn de santal, cedru şi condimente.

David Beckham Signature Summer

Esenţa stilului inimitabil al soţilor Beckham a fost surprins în noile parfumuri duo: Signature Summer For Him şi Signature Summer For Her. Disponibile din mai 2011, aceste parfumuri în ediţie limitată sunt proaspete, contemporane şi au un farmec clasic.

este un parfum floral, cu note principale de nufăr, frezie şi violetă, cu note secundare de iasomie şi frangipani şi cu accente de bază de vanilie, vetiver şi mosc.

Varianta masculină,

, este o explozie de pomelo şi frunze de violete, printre care se strecoară aromele de lotus, şofran şi orris, pentru ca la sfârşit să respire moscul, floarea de patchouli şi ambra cenuşie.

Prada Candy Women

Casa italiană Prada a pregătit un nou parfum parfum senzual. Dacă vrei să ieşi din anonimat sau să înţelegi de ce Diavolul a ales să se îmbrace de la Prada, lasă-te învăluită de combinaţia seducătoare de mosc, benzoin şi caramel. Efectul este garantat!

CK One Summer

Noua propunere parfumată de la Calvin Klein captează spiritul şi buna dispoziţie a unei petreceri pe plajă în toiul verii! Simte energia şi vibratiile! O forumulă unisex, proaspătă, curată şi uşor de purtat, CK One Summer este un parfum citric, cu note de mandarină, lămâie şi tămâie. (preţ aoro.ro: 123 RON)

Kokorico for Men de la Jean Paul Gaultier

Kokorico este un parfum nou de sex masculin de la proiectantul Jean Paul Gaultier.Parfumul este conceput ca un afrodisiac puternic, cu accent pe note lemnoase şi cacao. Frunzele de brad aduc o adiere răcoroasă în notele de vârf, urmate de mireasma pudrei de cacao şi o de o bază lemnoasă.

Foto: Northfoto, aoro.ro



Recente pe Ok! Magazine

AFIS FILM  jpg
girls 6650524 1280 jpg
refinantare credit nevoi personale 431851042 jpg
Simion Bogdan Mihai jpg
okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg