Paris Hilton, mesaj de la Casa Alb─â. Vedeta se ocup─â de o important─â campanie

12 mai, 2022
Paris Hilton in DC jpg

Paris Hilton a demarat o campanie ├«mpotriva abuzului la copii ╚Öi a fost invitat─â la Casa Alb─â pentru a vorbi despre importan╚Ťa protej─ârii minorilor.

Vedeta a promis s─â ajute la ├«ncheierea crizei acesteia tragice, ├«n care drepturile copiilor sunt ignorate. Starul de reality-show a men╚Ťionat c─â o onoreaz─â prezen╚Ťa la Casa Alb─â pentru a discuta despre campania sa anti-abuz. Mo╚Ötenitoarea ├«n v├órst─â de 41 de ani a ╚Ťinut miercuri o conferin╚Ť─â de pres─â pe peluza de la Casa Alb─â, din Washington. Desigur, a dat vestea ╚Öi pe contul s─âu de socializare.

stanga
dreapta
Paris Hilton in DC (2) jpg
Paris Hilton in DC jpg
Paris Hilton in DC (4) jpg
Paris Hilton in DC (3) jpg

Fanii s─âi au ├«ncurajat-o ╚Öi au felicitat-o pentru implicarea de care d─â dovad─â ├«ntr-un asemenea context sensibil. ├Än cadrul conferin╚Ťei de pres─â au existat ╚Öi supravie╚Ťuitori ai abuzurilor ├«n copil─ârie, care au decis s─â vorbeasc─â.

Multe persoane ╚Öi-au ar─âtat sus╚Ťinerea prin pancarte la conferin╚Ťa de pres─â. Toate ├«ndemnau la oprirea abuzurilor fizice ╚Öi psihice ├«n copil─ârie ╚Öi sporirea gradului de con╚Ötientizare asupra gravit─â╚Ťii acestor aspecte.

├Äns─â╚Öi Paris Hilton a m─ârturisit ├«ntr-un documentar despre via╚Ťa sa c─â la 16 ani a fost trimis─â de p─ârin╚Ťi ├«ntr-un centru de tratare a deficitului de aten╚Ťie, situa╚Ťie foarte prost gestionat─â de cei care trebuiau s─â fie speciali╚Öti.

Acum vedeta, aflată la maturitate, își propune să schimbe ceva din felul în care se rezolvă problemele tinerilor.

ÔÇŁSunt onorat─â s─â revin la Washington DC pentru a continua s─â militez pentru drepturile tinerilor institu╚Ťionaliza╚Ťi din America. Au fost ├«nt├ólniri utile, cu mul╚Ťi responsabili ╚Öi sunt fericit─â c─â la Casa Alb─â exist─â speciali╚Öti dedica╚Ťi luptei pentru drepturile tuturor.ÔÇŁ, a scris Paris Hilton pe pagina sa de socializare.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg