Paris Hilton, mesaj de la Casa Alb─â. Vedeta se ocup─â de o important─â campanie

12 mai, 2022
Paris Hilton in DC jpg

Paris Hilton a demarat o campanie ├«mpotriva abuzului la copii ╚Öi a fost invitat─â la Casa Alb─â pentru a vorbi despre importan╚Ťa protej─ârii minorilor.

Vedeta a promis s─â ajute la ├«ncheierea crizei acesteia tragice, ├«n care drepturile copiilor sunt ignorate. Starul de reality-show a men╚Ťionat c─â o onoreaz─â prezen╚Ťa la Casa Alb─â pentru a discuta despre campania sa anti-abuz. Mo╚Ötenitoarea ├«n v├órst─â de 41 de ani a ╚Ťinut miercuri o conferin╚Ť─â de pres─â pe peluza de la Casa Alb─â, din Washington. Desigur, a dat vestea ╚Öi pe contul s─âu de socializare.

stanga
dreapta
Paris Hilton in DC (2) jpg
Paris Hilton in DC jpg
Paris Hilton in DC (4) jpg
Paris Hilton in DC (3) jpg

Fanii s─âi au ├«ncurajat-o ╚Öi au felicitat-o pentru implicarea de care d─â dovad─â ├«ntr-un asemenea context sensibil. ├Än cadrul conferin╚Ťei de pres─â au existat ╚Öi supravie╚Ťuitori ai abuzurilor ├«n copil─ârie, care au decis s─â vorbeasc─â.

Multe persoane ╚Öi-au ar─âtat sus╚Ťinerea prin pancarte la conferin╚Ťa de pres─â. Toate ├«ndemnau la oprirea abuzurilor fizice ╚Öi psihice ├«n copil─ârie ╚Öi sporirea gradului de con╚Ötientizare asupra gravit─â╚Ťii acestor aspecte.

├Äns─â╚Öi Paris Hilton a m─ârturisit ├«ntr-un documentar despre via╚Ťa sa c─â la 16 ani a fost trimis─â de p─ârin╚Ťi ├«ntr-un centru de tratare a deficitului de aten╚Ťie, situa╚Ťie foarte prost gestionat─â de cei care trebuiau s─â fie speciali╚Öti.

Acum vedeta, aflată la maturitate, își propune să schimbe ceva din felul în care se rezolvă problemele tinerilor.

ÔÇŁSunt onorat─â s─â revin la Washington DC pentru a continua s─â militez pentru drepturile tinerilor institu╚Ťionaliza╚Ťi din America. Au fost ├«nt├ólniri utile, cu mul╚Ťi responsabili ╚Öi sunt fericit─â c─â la Casa Alb─â exist─â speciali╚Öti dedica╚Ťi luptei pentru drepturile tuturor.ÔÇŁ, a scris Paris Hilton pe pagina sa de socializare.Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg