Paris Hilton, mesaj de la Casa Albă. Vedeta se ocupă de o importantă campanie

12 mai, 2022
Paris Hilton in DC jpg

Paris Hilton a demarat o campanie împotriva abuzului la copii și a fost invitată la Casa Albă pentru a vorbi despre importanța protejării minorilor.

Vedeta a promis să ajute la încheierea crizei acesteia tragice, în care drepturile copiilor sunt ignorate. Starul de reality-show a menționat că o onorează prezența la Casa Albă pentru a discuta despre campania sa anti-abuz. Moștenitoarea în vârstă de 41 de ani a ținut miercuri o conferință de presă pe peluza de la Casa Albă, din Washington. Desigur, a dat vestea și pe contul său de socializare.

Fanii săi au încurajat-o și au felicitat-o pentru implicarea de care dă dovadă într-un asemenea context sensibil. În cadrul conferinței de presă au existat și supraviețuitori ai abuzurilor în copilărie, care au decis să vorbească.

Multe persoane și-au arătat susținerea prin pancarte la conferința de presă. Toate îndemnau la oprirea abuzurilor fizice și psihice în copilărie și sporirea gradului de conștientizare asupra gravității acestor aspecte.

Însăși Paris Hilton a mărturisit într-un documentar despre viața sa că la 16 ani a fost trimisă de părinți într-un centru de tratare a deficitului de atenție, situație foarte prost gestionată de cei care trebuiau să fie specialiști.

Acum vedeta, aflată la maturitate, își propune să schimbe ceva din felul în care se rezolvă problemele tinerilor.

”Sunt onorată să revin la Washington DC pentru a continua să militez pentru drepturile tinerilor instituționalizați din America. Au fost întâlniri utile, cu mulți responsabili și sunt fericită că la Casa Albă există specialiști dedicați luptei pentru drepturile tuturor.”, a scris Paris Hilton pe pagina sa de socializare.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg