Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a apărut în mijlocul protestelor din America. A transmis un mesaj clar

4 iunie, 2020
7 paris jackson la protest america 2 jpg jpeg

În multe oraşe din America au loc proteste după moartea lui George Floyd. Şi multe celebrităţi au reacţionat, altele au ieşit la miting, în stradă. Este şi cazul lui Paris Jackson. 

Nu mai este linişte în Statele Unite ale Americii de când a avut loc scena dintre poliţist şi George Floyd. Din păcate, bărbatul de culoare nu a scăpat cu viaţă. O mulţime de celebrităţi au anunţat de atunci că fac donaţii unor asociaţii care au grijă de oamenii de culoare. Altele au reacţionat furtunos, în mediul online. Altele, cum e şi cazul fiicei lui Michael Jackson, au preferat să iasă în stradă, să protesteze paşnic. 

Zilele trecute, Paris Jackson a apărut în mijlocul protestelor din vestul Hollywoodului. În multe oraşe au loc mitinguri, unele paşnice în memoria lui George Floyd, dar şi unele violente, care nu susţin cauza. Fiica de 22 de ani a lui Michael Jackson s-a remarcat în mulţime. Acesta a purtat parcă o ţinută de festival. A îmbrăcat o pereche de pantaloni scurţi, un maiou, iar peste a avut o vestă tricotată, cu franjuri. 

A ales să îşi ascundă privirea în spatele unei perechi de ochelari. A avut şi un mesaj scris pe o bucată de carton. Le spune: "Pace, iubire, dreptate!" 

Priviţi în galeria foto imaginile cu fiica regretatului Michael Jackson în mijlocul protestelor!

5 paris jackson la protest america 1 jpg jpeg

Cât de strict era Michael Jackson ca tată? Copiii Regelui Pop nu serbau Crăciunul şi nici aniversările

Neil Ratner a lansat cartea The Rock Doc, în care detaliază cariera lui de medic pentru diverse vedete, printre care şi Michael Jackson. Aflat în casa megastarului, în anii ’90, Ratner a fost martorul mai multor comportmente stricte ale părintelui MJ, despre care vorbeşte acum în mod deschis. După ce-a avut loc lansarea cărţii The Rock Doc, fostul medic şi prieten apropiat al lui Michael Jackson a fost invitat să ofere un interviu celor de la Daily Star Online, în cadrul căruia a dezvăluit ce fel de tată era regretatul Rege Pop.

Michael a avut – împreună cu cea care i-a fost soţie din 1996 până în 1999, Debbie Row (60), – trei copii, pe Michael Jr (23), Paris (22) şi Prince (18). “Am avut norocul să fiu prezent atunci când au venit pe lume copiii lui Michael şi încă câţiva ani după aceea. Cu siguranţă că l-am văzut interecţionând cu copiii lui!”, a declarat fostul medic al superstarului.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp