Patrick Duffy dezvăluie secretul din spatele relației de durată cu actrița Linda Purl

10 noiembrie, 2022
jr si bobby

Pentru Patrick Duffy, secretul din spatele relației de durată cu Linda Purl ține de lucrurile care se petrec în bucătărie.

Actorul din serialul „Dallas” și actrița din producția „Happy Days” au reușit în 2020, în timpul unei conversații de grup din timpul pandemiei, să stabilească o legătură de neoprit care s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. S-au bucurat de o curte lentă,  așa că timp de câteva săptămâni doar au vorbit, dar nu au împărtășit un sărut.

Duffy a dezvăluit că gătitul a fost esențial în dragostea lor înfloritoare.

„Când ne-am întâlnit, îmi amintesc că am ajuns acasă după-amiaza, am gătit și am luat cina”, a declarat actorul pentru revista People. „Și a fost un dans pe care nu îl făcusem niciodată împreună, dar coregrafia era cunoscută de amândoi”.

„Linda este maestru în bucătărie, iar eu învăț în fiecare zi câte ceva din felul în care gătește”, a spus el. „Stilurile noastre de viață ne fac foarte compatibili în aproape toate modurile imaginabile, în felul în care gătim sau funcționăm împreună ca indivizi”.

„Nimic nu stă în calea relației noastre sau a capacității noastre de a funcționa în lume, pentru că suntem, de fapt, îndrăgostiți unul de celălalt, iar asta mă face mândru”, a adăugat actorul din Dallas.

Potrivit publicației, Duffy și Purl se cunoșteau, pentru că activau în aceeași industrie, dar pierduseră legătura în timp. În timpul pandemiei, ceva s-a întâmplat însă. Discuțiile purtate i-au făcut să își dea seama că se potrivesc.  Ambii actori fuseseră căsătoriți înainte și, după ore întregi de mesaje text, apeluri telefonice și filmulețe video, știau că acum sunt pregătiți pentru următoarea lor „mare aventură” împreună.

„Am condus 20 de ore și am ajuns în pragul casei ei ei doar ca să văd dacă ceea ce trăiam era real”, povestea Duffy. „De atunci nu ne-am mai despărțit”.

Duffy a mai dezvăluit pentru Closer Weekly că obișnuiau să vorbească în fiecare noapte timp de trei ore.

„Am explorat toată istoria noastră, trecutul nostru, iubirile noastre”, a spus el „Am ascultat muzică împreună și am acoperit tot ce se întâmplă în mod normal de-a lungul lunilor de întâlnire”.

„Ajungi într-un punct în care te gândești: „Totul este despre ea. Cum o fac să zâmbească?”, a spus Duffy. „Am eliminat toate încercările și erorile care se întâmplă în relațiile din tinerețe. Totul este pozitiv și minunat”.

Patrick a fost căsătorit cu balerina Carlyn Rosser din 1974 până la moartea ei, care s-a produs în 2017. Starul a recunoscut că și-a petrecut o mare parte din anii săi de văduv concentrându-se pe cei doi copii.Recente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg