Paturi ieftine – Confortul este crucial pentru un somn odihnitor

8 august, 2022
pat111 jpg

Există o varietate de modele de paturi ieftine și confortabile care acoperă o gamă largă de nevoi individuale. Nu este vorba doar de funcționalitatea patului, ci și de design. Ar trebui să fie nu numai confortabil, ci și să arate frumos și să se potrivească cu restul camerei și cu gustul tău.

Paturile clasice cu cadre cu șipci sunt disponibile într-o mare varietate de modele, finisaje și dimensiuni. Gustul tău personal joacă un rol important în alegere, iar cadrul patului joacă rolul decisiv.

Modelele de paturi ieftine moderne și clasice constau de obicei dintr-un cadru, șipci și saltea și oferă spațiu de dormit pentru 1 sau 2 persoane. Deoarece oamenii au obiceiuri de dormit foarte individuale, ei impun diferite cerințe, atunci când aleg un pat. Prin urmare, ar trebui să acorzi atenție designului, dimensiunii și specificațiilor atunci când vrei să cumperi paturi ieftine. 

Paturi ieftine tapițate

Patul tapițat, care este disponibil în numeroase versiuni de țesătură și piele, creează o atmosferă confortabilă în cameră și este destul de ieftin. Tăblia îți oferă o senzație de protecție atunci când dormi, protejează peretele și previne frecarea urmelor inestetice. Spre deosebire de patul din lemn, trebuie să folosești aspiratorul pentru a-l curăța. Dacă alegi dintre modelele de paturi ieftine cu tăblia din imitație de piele, opoţi  șterge și cu o cârpă umedă. Modelul de pat cu tăblia din imitație de piele, de exemplu, este deosebit de potrivit pentru persoanele alergice la praful din casă.

Tapițeria din material textil și culorile neobișnuite sunt potrivite pentru camerele mari, care oferă mult spațiu pentru efectul special al patului. Îngrijirea adecvată este foarte importantă, pentru a te asigura că tapițeria din material rămâne frumoasă pentru o lungă perioadă de timp. Pielea reală, pe de altă parte, nu este doar extrem de durabilă, ci și minunat de atemporală și elegantă în design. Husele din piele artificială realizează un efect vizual similar, dar sunt mult mai ușor de îngrijit și mai ieftine.

Paturi funcționale pentru camere mici și camere de oaspeți

Ai puțin spațiu în dormitorul tău și cauți paturi ieftine care economisesc spațiul sau paturi cu spațiu de depozitare? În acest caz, un pat cu o ladă de depozitare este probabil alegerea potrivită pentru tine. De asemenea, poți găsi paturi ieftine cu sertare. Sertarele practice îți oferă mai mult spațiu de depozitare pentru lenjeria de pat și alte articole.

Pe lângă funcțiile spațiului de depozitare, paturile ieftine și funcționale pot fi echipate și cu un subpat extensibil. În acest fel, spațiul dintr-o cameră mică poate fi folosit în timpul zilei, în timp ce pe timp de noapte  te poți bucura de un somn odihnitor. Paturile de perete, paturile de o persoană sau paturile pentru oaspeți, care pot fi pliate cu ușurință, dacă este necesar, sunt, de asemenea, considerate a fi foarte economice. Acestea sunt deosebit de populare pentru camera de oaspeți.

Desigur, este important să găsești și salteaua potrivită pentru nevoile tale de culcare, adaptată nevoilor tale și patului tău. Salteaua este în principal responsabilă pentru o postură relaxată în timpul somnului și îți influențează bunăstarea fizică. Alegerea saltelei trebuie făcută individual în funcție de forma corpului, înălţime, greutate, vârstă, starea de sănătate și obiceiurile de somn. 



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG