Paul Ipate a scris o piesă cu Jojo - AUDIO

3 noiembrie, 2016
Paul Ipate jpeg

N-a renunţat la actorie şi nici la televiziune pentru muzică, ci doar a vrut să-şi încerce talentul de compozitor şi cântăreţ.

image

A cochetat puţin cu muzica în trecut, însă abia acum, când are o relaţie cu o cântăreaţă, a îndrăznit Paul Ipate să-şi lanseze prima sa piesă muzicală. De fapt, versurile sunt scrise de iubita sa, Jojo, el semnând linia melodică la Coffee on Your Skin.

„Am scris această piesă după ce trecusem printr-o perioadă mai puţin bună şi începeau să mi se reaşeze lucrurile în viaţă”, declară Paul. „Ştii că inspiraţia vine când ne e greu sau când ne e bine. De cele mai multe ori, când ne e greu. Nu pot să intru în detalii, dar ştiu că a curs pur şi simplu. Linia melodică este compusă de mine, iar versurile sunt scrise de iubita mea, Cătălina Grama.”

Coffee on your skin a fost lansată onlinepe 2 noiembrie, împreună cu mesajul lui Paul: „De câţiva ani m-am apucat de scris şi compus muzică. Nu pentru a-mi schimba cariera, ci pentru că am simţit nevoia de a mă exprima astfel. Nu am avut curaj să arăt decât prietenilor foarte apropiaţi ce am făcut până în momentul acesta, dar de azi m-am hotărât să împart şi cu voi.”

Aici puteţi asculta piesa Coffee on Your Skin:

Foto: ProTVRecente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg