Paula Seling concurează la „Dansez pentru tine“

26 septembrie, 2010

Dintotdeauna şi-a dorit să urmeze cursurile unei şcoli de dans sportiv, însă niciodată n-a avut cu adevărat determinarea să o facă. De la mijlocul lunii octombrie, cântăreaţa intră în competiţia de dans de la Pro TV.

De la mijlocul lunii octombrie, cântăreaţa intră în competiţia de dans de la Pro TV. Dintotdeauna şi-a dorit să urmeze cursurile unei şcoli de dans sportiv, însă niciodată n-a avut cu adevărat determinarea să o facă. Cel puţin, asta ne mărturiseşte Paula Seling, care acum a acceptat provocarea lansată de emisiunea de divertisment „Dansez pentru tine“ ca pe un test, ca pe ceva nou în viaţa ei, dar şi ca o nouă ocazie de a răspunde unui apel umanitar.

„Ideea de a lupta cu toate armele pentru o cauză bună, de-a te supune unor teste pentru a îndeplini dorinţele altor oameni - asta te educă, te formează. Voinţa nu are limite atunci când cineva depinde de tine. Dacă ar trebui să treci de un obstacol, fiind singurul implicat, poate că ai renunţa mai uşor. Acest context este perfect pentru mine. A fi mai bun pentru alţii înseamnă a schimba în bine ceva, în tine“, crede Paula Seling.

Deşi n-a dansat niciodata tango, Paula îl preferă deja, pentru femininatea lui. Artista recunoaşte că

i se pare un concurs extrem de greu şi că îi este teamă de tot ce este necunoscut, însă că ştie că are de partea sa perseverenţa, ambiţia, seriozitatea şi dragostea pentru muzică.

, a completat cântăreaţa.

La Eurovision 2010, Paula a prins gustul mişcărilor de dans lucrând cu coregrafii Doina şi Florin Botiş. „Am constatat că sunt receptivă la mişcări de coregrafie, că reţin repede şi mi-a surâs ideea de a încerca să învăţ dansul, mai ales într-un cadru atât de deosebit... Să fiu sinceră, a lua cursuri de dans a fost mereu o dorinţă ascunsă, uneori pe lista de planuri pentru anul care vine, însă niciodată n-am avut determinarea să încep. Iată însă că, Acolo Sus, cineva ştie cum şi care este momentul să-ţi îndeplinească dorinţele. Probabil că mi-am dorit mult să învăţ mai mult decât mi-am dat seama. Sau poate că asta face parte dintr-un alt plan“.

Foto: PRO TVRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg