Penélope Cruz a împlinit 48 de ani. Cu ce imagine a emoționat-o Salma Hayek, buna sa prietenă

29 aprilie, 2022

Cele două superbe actrițe sunt și cele mai bune prietene. Și cum discreta sărbătorită nu face mare caz de ziua ei, aceasta a fost semnalată de Salma, un spirit mult mai efervescent.

Penélope Cruz și Salma Hayek sunt cele mai bune prietene din 2001 și adeseori se laudă una pe cealaltă în interviuri. De data aceasta, Cruz s-a bucurat de toată atenția, întrucât a împlinit 48 de ani, pe 28 aprilie.

Ocazie cu care Salma a publicat o imagine adorabilă cu ele două împreună, de pe platourile de filmare Bandidas, din 2006, o comedie western. Hayek a notat în descriere: ”La mulți ani, sora mea de suflet! Sunt norocoasă să te am în viața mea, îți mulțumesc că m-ai purtat așa de multe ori, până la mal.”

Penélope Cruz  și Salma jpg

Cruz a vorbit despre Hayek, care a luat-o sub aripa ei, când a ajuns prima dată la Los Angeles pentru un film. „Am ajuns aici pentru a face un film, aveam biletul dus-întors, urma să stau două luni și nu cunoșteam pe nimeni aici”, i-a spus Cruz lui Ellen DeGeneres în ianuarie. „Salma m-a luat de la aeroport și mi-a spus: „Nu te duci la un hotel, vii la mine acasă, pentru că la început este greu și te vei simți foarte singură.”

Iar asta nu e tot și spune multe despre prietenia lor! Cruz a povestit că în toiul nopții, o ținea pe Hayek de mână, motivând că era speriată după un vis urât. Așadar, pe cele două actrițe le leagă multe amintiri ale începuturilor și este minunat să vezi o prietenie care durează așa de mult, ambele apreciindu-se enorm.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg