Penelope Cruz, fermecătoare la premiera noului său film. Toată lumea a admirat-o!

Cu siguranță este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe de la Hollywood, iar trăsăturile sale latino au făcut istorie în Cetatea Filmului. Penelope Cruz nu încetează să uimească cu aparițiile glamour și, deși are 43 de ani, arată extraordinar de bine și aproape că nu putem zări semne ale îmbărânirii pe chipul său.

A strălucit la premiera noului său film.

Aseară, prezentă la premiera filmului său, „Murder On The Orient Express”, în Londra, actrița a captat toate privirile pe covorul roșu, într-o ținută care i s-a potrivit ca o mănușă. Nu are rolul principal în pelicula în care a împărțit platourile de filmare cu alte nume mari ale filmului, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer și Judi Dench, dar cu siguranță a fost în centrul atenției atunci când a sosit la eveniment.

Soția lui Javier Bardem a strălucit la propriu într-o rochie lungă cu paiete, un model deosebit cu mânecă evazată și crăpătură pe picior. Frumoasa spaniolă în vârstă de 43 de ani a provocat ropote de aplauze în ținuta rafinată pe care a accesorizat-o cu bijuterii cu diamante, cercei lungi și un inel impresionant.

Nu doar ținuta a fost una impresionantă, dar și forma fizică în care se află îndrăgita vedetă. Penelope arată fenomenal cu un make-up natural și cu părul coafat în bucle lejere, atât de frumoasă, încât fanii s-au declarat impresionați. Femeie asta nu are vârstă!

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA