Penélope Cruz, incendiară pe coperta unei reviste celebre! Ce mărturisire uimitoare a făcut

25 martie, 2024

Este vedeta lunii aprilie, direct pe coperta ediției spaniole a publicației ”Elle”. Frumoasa Penélope Cruz face dovada că și la 49 de ani este la fel de sexy ca-n tinerețe.

Penelope Cruz, Profimedia (1) jpg

Și ca un lucru inedit, superba actriță spaniolă va schimba prefixul chiar în luna aprilie. Pe 28, va împlini 50 de ani, o bornă importantă a vieții, care a determinat-o să mai depene din amintirile din tinerețe.

Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg

Penélope Cruz a făcut recent furori la Săptămâna Modei de la Paris, în calitate de ambasadoare a celebrului brand Chanel, în care se drapează de fiecare dată, în ieșirile publice.

Cu o siluetă fără cusur, iberica poate îmbrăca orice stil vestimentar. De data aceasta, a optat pentru piele sexy și neagră. Și sandale cu tocuri înalte. Tot pentru brandul Chanel a filmat o reclamă absolut superbă și senzuală alături de faimosul Brad Pitt. O puteți vedea AICI.

Și dacă tot vorbeam de siluetă perfectă, tot acesta este motivul pentru care apare sumar îmbrăcată într-o ședință foto incendiară pentru Revista Elle, ediția spaniolă. Imaginile au fost realizate de @xavigordo.

Penelope Cruz pe coperta Elle, Instagram (4) jpg

În ipostaze mai mult decât senzuale, Penélope Cruz a realizat instantaneele pentru copertă și interviu.

Frumusețea ei este una clasică, ce ne inspiră de fiecare dată. Căsătorită cu Javier Bardem, actrița are un mariaj dintre cele mai fericite de la Hollywood.

În interviul pentru Elle, Penélope Cruz a făcut și o mărturisire uimitoare. A spus că la 20 de ani era cât pe ce să adopte un copil. Acum, ea are doi copii cu soțul ei.

„Am încercat să adopt singură un copil, când aveam 20 de ani, într-o călătorie în India, dar intenția nu s-a concretizat”, a spus ea.

Cruz a vorbit despre cei doi copii ai săi, Leo, 13 ani, și Luna, 10, dezvăluind că aceștia sunt în centrul vieții ei. „Am lucrat mult înainte și într-un ritm nebun pentru că era ceea ce trebuia să fac, când făceam patru filme pe an. Dar astăzi mă simt foarte norocoasă că tot ce am plantatatunci  îmi permite să aleg ce să fac, când și unde.”

„Uneori refuz anumite angajamente, dacă nu le pot corela cu programul lor. Și nu voi regreta niciodată asta. De când s-au născut copiii, facem tot ce putem pentru a fi prezenți lângă ei, pe măsură ce ei cresc. Este cel mai important lucru pentru noi doi.”, a mai dezvăluit frumoasa actriță.

Foto: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg