Penelope Cruz, însoțită de soțul Javier Bardem la Premiile Goya. Apariție fără cusur!

Sâmbătă, Penelope Cruz și soțul său, actorul Javier Bardem, s-au prezentat la premiile Goya din Madrid, Spania. Cei doi actori au pășit pe covorul roșu al evenimentului în ținute de gale, extrem de stylish și elegante.

Penelope Cruz, superbă la Premiile Goya

Cruz, care o joacă pe Donatella Versace în pelicula ”The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, a purtat chiar o creație a designerului pe care îl interpretează. Rochia albă, cu mâneci, și despicată pe picior, i-a oferit acesteia o apariție fără cusur. Accesorizare a fost și ea reușit, Penelope optând pentru bijuterii minimaliste, dat fiind faptul că rochia prezenta inserții metalice pe spate. La  fel de elegant a fost și soțul ei, în vârstă de 48 de ani, care a îmbrăcat cu această ocazie un costum clasic, care i-a venit ca turnat.

A purtat o rochie creată de Donatella Versace

La această ediție a Premiilor Goya, Penelope Cruz a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriță”, pentru interpretarea din ”Loving Pablo”, film în care joacă și Javier Bardem. Penelope este pentru a patra oară, consecutiv, la decernarea premiilor Goya, din Madrid, Spania.

Alături de soțul ei, Javier Bardem

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA