Penélope Cruz, schimbare uimitoare de look. Actrița a renunțat la brunet, pentru un blond miere

8 martie, 2023
Penélope Cruz la Săptămâna Modei de la Paris, Profimedia (1) jpg

În cadrul săptămânii de modă de la Paris, Penélope Cruz a avut o apariție de senzație, etalându-și cu mândrie noul look.

Starul de la Hollywood a fost o prezență strălucitoare, în cadrul prezentării colecției de toamnă Chanel 2023. La rândul său, drapată în haine Chanel, unul din brandurile sale preferate. Penélope Cruz și-a pus silueta fină în valoare cu o rochie blazer scurtă, care-i lăsa picioarele la vedere. În talie a avut o ingenioasă curea neagră cu detalii din pene, dar surpriza a constituit-o noua nuanță de păr a divei.

Penélope Cruz a renunțat în sfârșit la părul negru, pentru o superbă și caldă nuanță de blond miere.

De asemenea, și-a expus bustul generos cu un decolteu uimitor, făcând dovada că este încă una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood.

La toată ținuta clasico-avangardistă, Penélope Cruz a purtat pantofi negri cu toc și geantă de mână neagră.

Vedeta a fost toată numai un zâmbet la evenimentul exclusivist, care a marcat ultima zi a Săptămânii Modei de la Paris.

Penélope Cruz a stat în primul rând la show-ul de modă și a fost flancată de numeroase alte vedete de top: Zoe Saldana, Whitney Peak, Tommy Dorfman, Jennie de la Blackpink și altele.

Actriţa Penélope Cruz este o norocoasă, cred multe fane, de vreme ce soţul ei a fost desemnat drept unul dintre mai sexy bărbaţi, în 2007, de către revista "Empire" şi continuă să fie, la 54 de ani (abia împliniţi pe 1 martie), unul dintre sex simbolurile cinematografiei. Anul trecut, el a fost nominalizat la Oscar pentru rolul principal din "Being the Ricardos" şi era cotat drept favorit, el mai având acasă o statuetă primită din partea Academiei Americane de Film pentru pelicula "No Country for Old Men" (2007).

Cei doi alcătuiesc în prezent unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Iar povestea lor este adorabilă!

În mod absolut spectaculos, filmul care i-a adus consacrarea a fost cel graţie căruia a cunoscut-o pe actuala soţie, aflată atunci la debutul în cinema. Când au început să lucreze la pelicula cu scene toride de sex Jamón Jamón (1992), Penélope avea 16 ani, iar Javier 21. Într-un interviu GQ, poate singurul unde a acceptat să dea detalii despre povestea lor de dragoste, actorul a recunoscut că Penélope i-a picat cu tronc de atunci, chiar dacă, ciudat lucru, au devenit iubiţi abia 15 ani mai târziu.

„Mi-a plăcut, dar era minoră. Nu s-a întâmplat nimic, deşi chimia era evidentă, e totul filmat. Practic, un document al pasiunii noastre. Într-o bună zi o să le arătăm imaginile copiilor şi o să le zicem: «Dragii noştri, trebuie să ridicaţi paharul în cinstea acestui film, datorită lui sunteţi aici». Foarte sexy Jamón Jamón! Părinţii lui Penelope au avut mult curaj să îşi lase fata să apară aşa. Dacă fiica mea mi-ar arăta la 16 ani un astfel de scenariu, nu mi-aş da acordul pentru nimic în lume“.

Ani de zile după, Javier nu a mai văzut-o pe focoasa brunetă, mutată deja la Hollywood, până când soarta, deghizată în Woody Allen, i-a adus din nou împreună, pentru Vicky Cristina Barcelona. „Am păstrat legătura, dar fiecare călătorea în direcţii diferite. Apoi am început să filmăm la Vicky Cristina Barcelona, fără ca vreunul dintre noi să facă, totuşi, primul pas. Nu ştiu de ce, poate din timiditate, poate din profesionalism... Oricum, a venit ultima zi de filmare şi eu tot nu mişcasem nimic. Mi-am zis «Ce naiba! Trebuie să mă îmbăt». Din fericire, un prieten a decis să dea o petrecere, iar restul e istorie... “, a explicat Bardem în acelaşi interviu GQ.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg