Penisul lui Johnny Depp, subiect de discuție la proces

2 mai, 2022
jo9 jpg

Procesul pe care Depp i l-a introdus lui Amber Heard pentru defăimare și în care s-au prezentat deja fotografii cu fecale, degete tăiate a inclus o discuție despre penisul actorului.

Johnny Depp nu s-a putut opri din râs în instanță, asta după ce  bodyguardul său a fost întrebat dacă l-a văzut vreodată dezbrăcată pe actorul din  „Pirații din Caraibe”.

Într-o mărturie Zoom, avocatul lui Heard, Malcolm Connolly – care încă lucrează pentru actor – a fost întrebat dacă este adevărat sau nu că Depp urina în foaierul casei pe care el și Heard o închiriau în Australia, în 2015, în timp filmărilor pentru „Pirații din Caraibe: Dead Men Tell No Tales”.

Connolly a recunoscut că a auzit zgomote din interiorul casei și, când a intrat, l-a văzut pe Depp în foaier.

“Și domnul Depp încerca să urineze în foaier, nu-i așa?” a întrebat avocatul, la care Connolly a răspuns: „Nu”.

" Depp și-a scos penisul, nu-i așa? a continuat avocatul.

„Cred că mi-aș fi amintit dacă aș fi văzut penisul domnului Depp”, a glumit garda de corp lucru care l-a amuzat teribil pe actor.

Presupusul incident se presupune că a provocat o ceartă între Amber și Deep, care s-a ales cu degetul tăiat.

 Reședința australiană este, de asemenea, locul în care cei doi terrieri Yorkshire ai cuplului, Pistol și Boo, au fost ținuți după ce au fost introduși illegal în țară.

Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Heard, în vârstă de 35 de ani, în Virginia  pentru un articol din 2019 din Washhington Post , în care actriţa spune că a fost victima violenţei domestice, dar despre care el susţine că este doar un atac calomnios la adresa sa. Deşi numele lui Depp nu apare în articol, el insistă că este vorba despre el, deoarece Heard a susţinut anterior că s-a ales cu vânătăi la nivelul feţei şi cu nasul rupt  în timpul unui atac din 2015. Depp neagă că a agresat-o pe Heard şi speră să dovedească că fotografiile pe care actriţa le deţine, şi în care apare bătută, sunt false.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul filmului „The Rum Diary” ,din 2011, și s-au căsătorit în 2015.Recente pe Ok! Magazine

arsinel alexandru jpg
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
camilla 5 profimedia jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg