Pentru noul ei videoclip, Sore a revenit la o pasiune mai veche a sa: patinajul

14 februarie, 2018
Sore Dintr o mie de femei patinaj jpeg
image

După 15 ani, Sore şi-a pus din nou patinele de gheaţă în picioare pentru filmările clipului celei mai noi piese, "Dintr-o mie de femei". Piesa este scrisă chiar de ea, după ce a realizat cât de importante sunt momentele petrecute cu iubitul său, de când a devenit mamă.

„Nu ştiu alţii cum sunt, însă pentru mine momentele de intimitate cu el, care nu sunt la fel de dese că atunci când nu aveam copil, sunt foarte preţioase şi frumoase, prin simplitatea lor. M-am gândit la toate fetele, mi-am imaginat că toate simţim cumva o declaraţie de dragoste, fie că e vorba despre fluturi în stomac, senzaţie de tăierea picioarelor sau de linişte deplină”, explică Sore esenţa piesei care a fost compusă şi produsă în studiourile HaHaHa Production.

Deşi Sore a făcut patinaj artistic de la vârstă de 8 ani, filmările la patinoar nu au fost deloc o misiune uşoară.

„Filmam deja de 12 ore, am ajuns la patinoar la 12 noaptea şi oboseală era la cote înalte. La un moment dat, după ce m-am încălzit şi am repetat tot ce aveam de patinat, am simţit un val de oboseală de mi se împleticeau la propriu picioarele, nu mai reuşeam nici să tăi gheaţă corect. În copilărie, am făcut patinaj artistic şi deşi nu mai sunt la nivelul acela, mi-a făcut o deosebită plăcere să îmi amintesc câteva dintre lucrurile pe care ştiam să le fac şi mă bucur că am reuşit să filmez cu videoclip astfel, era o dorinţa ascunsă de mult timp”, povesteşte Sore.

Videoclipul a fost regizat de Ionuţ Trandafir, aflat la prima colaborare cu artista: “Acţiunea din clipul “Dintr-o mie de femei” este o povestire în ramă. De fiecare dată când îi aude cuvintele, Sore se transpune într-o lume a viselor, o stare în care a găsit fericirea şi libertatea”, sintetizează regizorul videoclipului.Recente pe Ok! Magazine

massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg