Gestul care-l va scoate din minți pe Kanye West! Cum a fost surprins Pete Davidson cu Saint West, fiica lui Kim Kardashian

6 iunie, 2022
Kim și Pete jpg

Se va înfuria la maxim rapper-ul sau încet, încet va începe să accepte faptul că fosta sa soție are acum o relație serioasă? În care sunt și copiii implicați, căci nu se poate altfel?

Îndrăgostiții Kim Kardashian și Pete Davidson nesocotesc dorința lui Kanye West. Rapper-ul și-a rugat fosta soție să nu înlesnească o apropiere între cei patru copii ai lor și noul iubit al divei, tinerelul Pete Davidson.

Însă fix asta nu se întâmplă. Probabil când va vedea imaginile, Kanye West va fi foarte furios. Căci departe de a nu se implica emoțional în familia iubitei sale, Pete a ieșit în oraș cu micuța de șase ani, pe care a ținut-o de mână!

Starul în vârstă de 28 de ani al ”Saturday Night Live” a stat cu fetița la coadă la desert, la celebra ”The Cheesecake Factory” și păreau a se înțelege de minune. Și surpriză, Kim Kardashian nici nu era prin zonă!

Mai mult, Davidson i-a cumpărat și o pălăriuță fetiței. Saint este unul dintre cei patru copii ai fostului cuplu Kim Kardashian - Kanye West.

Martorii de pe stradă au dezvăluit TMZ că starul SNL a ieșit doar cu fetița Saint West. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a reușit încă din aprilie să creeze o amiciție cu copiii lui Kim, în totală dezaprobare a rapper-ului West, care l-a și amenințat public de câteva ori pe Instagram, după care a șters postările.

West a lăsat să se înțeleagă la începutul anului că ar dori să se împace cu Kim, însă aceasta a fost fermă în despărțire și a mers până la capăt, până Instanța americană i-a încuviințat că este din nou o femeie liberă.

Liberă și pe culmi nebănuite ale succesului, căci a devenit o antreprenoare foarte prolifică. Iar cu Pete Davidson pare că se înțelege de minune, în ciuda diferenței de vârstă. Ea este mai mare cu 13 ani. Cu toate acestea, tânărul este cucerit de farmecul ei și al familiei sale.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg