Gestul care-l va scoate din minți pe Kanye West! Cum a fost surprins Pete Davidson cu Saint West, fiica lui Kim Kardashian

6 iunie, 2022
Kim și Pete jpg

Se va înfuria la maxim rapper-ul sau încet, încet va începe să accepte faptul că fosta sa soție are acum o relație serioasă? În care sunt și copiii implicați, căci nu se poate altfel?

Îndrăgostiții Kim Kardashian și Pete Davidson nesocotesc dorința lui Kanye West. Rapper-ul și-a rugat fosta soție să nu înlesnească o apropiere între cei patru copii ai lor și noul iubit al divei, tinerelul Pete Davidson.

Însă fix asta nu se întâmplă. Probabil când va vedea imaginile, Kanye West va fi foarte furios. Căci departe de a nu se implica emoțional în familia iubitei sale, Pete a ieșit în oraș cu micuța de șase ani, pe care a ținut-o de mână!

Starul în vârstă de 28 de ani al ”Saturday Night Live” a stat cu fetița la coadă la desert, la celebra ”The Cheesecake Factory” și păreau a se înțelege de minune. Și surpriză, Kim Kardashian nici nu era prin zonă!

Mai mult, Davidson i-a cumpărat și o pălăriuță fetiței. Saint este unul dintre cei patru copii ai fostului cuplu Kim Kardashian - Kanye West.

Martorii de pe stradă au dezvăluit TMZ că starul SNL a ieșit doar cu fetița Saint West. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a reușit încă din aprilie să creeze o amiciție cu copiii lui Kim, în totală dezaprobare a rapper-ului West, care l-a și amenințat public de câteva ori pe Instagram, după care a șters postările.

West a lăsat să se înțeleagă la începutul anului că ar dori să se împace cu Kim, însă aceasta a fost fermă în despărțire și a mers până la capăt, până Instanța americană i-a încuviințat că este din nou o femeie liberă.

Liberă și pe culmi nebănuite ale succesului, căci a devenit o antreprenoare foarte prolifică. Iar cu Pete Davidson pare că se înțelege de minune, în ciuda diferenței de vârstă. Ea este mai mare cu 13 ani. Cu toate acestea, tânărul este cucerit de farmecul ei și al familiei sale.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg