Petre Roman, mărturisiri despre fiul său. Ce se întâmplă cu Petrus

4 octombrie, 2022
silvia2 si petre roman jpg

E mândru tare de fiul lui care se apropie cu pași repezi de adolescență. Petrus are 12 ani și îi seamă fostului prim ministru din multe puncte de vedere. În primul rând adoră sportul și îi place să se avânte pe munte cu celebrul său tată.

  „În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici", a spus Petre Roman la Kanal D.

„Pentru 12 ani, are destulă minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel. Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii. Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum, și anume literatură", a mai spus Petre Roman.

Petre Roman a renunţat la căsnicia cu Mioara Roman atunci când s-a îndrăgostit de Silvia Chifiruc. După 15 ani de la acel moment, Petre Roman are cuvinte de laudă atât pentru prima soţie, cât şi pentru a doua.

“Pot spune că, într-un fel, mi-am pierdut minţile! M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia, nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simţit că mi-e foarte bine. Am şi eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele. Despre asta a fost vorba! În orice caz nu s-a pus problema să înlocuiesc pe cineva cu altcineva”, povestea Petre Roman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG