Petrecere surpriză la tine acasă? Dă-ți refresh în doar 10 minute

21 octombrie, 2024

Atunci când nici nu te așteptai să își amintească cineva de ziua ta sau de o aniversare, realizezi că toți cei apropiați s-au reunit pentru a-ți pregăti o petrecere surpriză.

lumanari aniversare femeie jpg

Indiferent că îți plac sau nu surprizele, e foarte clar că acest efort pornește și de la o clară apreciere pentru tine. Chiar dacă poate te simți obosită sau apatică după o zi mult prea lungă, încearcă să îți găsești forța necesară pentru a te bucura de aniversare cât de mult poți. Iată câteva idei rapide pentru a-ți oferi un restart și a fi gata de party în cel mult 10 minute.

Reîmprospătare

După ce saluți pe toată lumea și mulțumești pentru moment, retrage-te pentru câteva minute în așa fel încât să îți poți împrospăta întregul corp. Dacă nu ai timp pentru un scurt duș, deși poate fi o idee excelentă, demachiaza-te rapid de tot ce ai purtat peste zi. Curăță tenul, aplică creme de fata și orice alte produse de care știi că ai nevoie.

Continuă cu o loțiune de corp (da, poate fi cu glitter), deodorant și parfum, în așa fel încât să te simți din nou excelent în pielea ta. Nu uita de spălatul pe dinți și alege să nu te pierzi foarte mult în detalii, pentru că probabil petrecerea are un timp limitat și ar trebui să profiți la maximum de tot ce a fost pregătit de dragul tău.

Machiaj și hairstyle lejer

Modul în care ai reușit să reîmprospătezi tenul spune totul despre calitatea machiajului ulterior. Totuși, pentru o astfel de petrecere, alege să te machiezi exact cum te simți tu cel mai confortabil. Poți să alegi și variante de „no makeup” makeup, în care totul arată extrem de natural.

Pentru partea de coafură, nu ai la dispoziție timpul necesar pentru o lucrare ca la salon, așa că alege să porți ceva cât mai lejer - la urma urmei ești acasă - dar care să difere de coafura ta de peste zi. Poți oscila foarte ușor între păr prins și păr lăsat liber, pentru ca schimbarea să fie majoră. Iar dacă vrei cu adevărat să îți faci o apariție, în funcție de tipul de păr, aplică un ser termoprotector și adaugă câteva bucle sau, dacă îți ia foarte puțin timp, îndreaptă părul pentru un plus de stil, pe repede înainte.

Ținută potrivită

Marea dilemă când vine vorba de ocazii neplanifcate este să identifici care ar fi cel mai potrivit outfit. Tocmai de aceea, mai ales că ai ceva timp înainte de a te retrage să te schimbi, este cel mai sigur să arunci o privire la ceilalți participanți pentru a vedea la ce categorie se încadrează cu vestimentația. Nu trebuie să faci notă complet discordantă, dar nici să te confunzi complet cu fundalul.

Așadar, primul principiu este să te simți extrem de comod în ceea ce alegi, dar să fie în armonie cu stilul celorlalți și cu un plus de strălucire. Având în vedere că petrecerea îți este dedicată, vei putea face diferența prin acesorii sau printr-o pereche de pantofi wow.

Atitudine glamour

Îți place sau nu, mai mult ca sigur intenția unei petreceri surpriză dedicată ție a fost bună. Tocmai de aceea, după ce ai trecut de momentul surprizei și ai reușit să te reîmprospătezi la nivel fizic, alege să faci liniște și în mintea ta. Pune deoparte gândurile de peste zi, reprogramează planurile de cină și alege să nu te mai gândești măcar pentru câteva ore la ședința de mâine de la birou.

Interacționează cu toți cei prezenți, mulțumește-le pentru efort, poți ține chiar un mic discurs de mulțumire și apreciere pentru efortul pe care l-au depus. Fă poze cu toată lumea, imortalizează momentele amuzante și găsește variante să incluzi pe toată lumea fie în dans, fie în jocuri, fie în discuții. La finalul serii, fiecare va pleca obosit, dar cu ideea clară a unui eveniment reușit.

Dacă între zilele aglomerate de la muncă se ivește să ai parte de o petrecere surpriză, s-ar putea să fie genul acela de moment pe care să ți-l amintești cu drag și peste ani bun. Tocmai de aceea, alege să pui deoparte grijile și să te bucuri de ce au pus la cale cei dragi ție. Urmează sfaturile simple de mai sus, asigură-te că primești cu bucurie fiecare mic cadou și include pe toată lumea în petrecere. La urma urmei, ai parte de o super aniversare cu organizarea căreia nici nu a trebuit să îți bați capul. Zâmbește și bucură-te de moment!

Sursa Foto: Shotstash.com



Recente pe Ok! Magazine

Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg
Pentru ce să optezi încălzire centrală prin calorifere sau prin sistem pentru pardoseală jpg
okmagazine ro (3) jpg
Nicu Bocancea Poarta catre viitor Belgia 10 jpg