Petru Mircea: "Acesta era destinul Mădălinei"

22 iulie, 2010

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, a dat un al doilea interviu referitor la sinuciderea soţiei sale,, de data aceasta pentru Antena 1. "Am făcut împreună cu Sfinţii Părinţi tot ce era posibil. Dar se pare că acesta era destinul ei."

Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, a dat un al doilea interviu referitor la sinuciderea soţiei sale, de data aceasta pentru Antena 1.

"Am făcut împreună cu Sfinţii Părinţi tot ce era posibil. Dar se pare că acesta era destinul ei. Destinul ei, şi asta se va vedea în timp, a fost exact destinul unui înger rătăcit pe pământ. Dumnezeu ne-a ajutat! Deşi nu ne dăm seama din prima de ajutorul pe care ni l-a dat", a declarat acesta.

"Îi putem spune sinucidere în cele mai multe cazuri, dar în alte cazuri îi putem spune alegere, eliberare. Un răspuns îl voi da puţin mai târziu". Întrebat când au început perioadele de depresie ale Mădălinei, Mircea a răspuns: "Cam de două luni. Erau nişte stări prin care-şi exprima dorinţa de a ne veghea din altă parte. Am dus-o la medic, normal. În situaţia asta, n-a reuşit nimeni să intre în sufletul ei".Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg