Pharmaceris F pentru o îngrijire bună a feţei şi o acoperire perfectă!

27 ianuarie, 2012

Dacă ai pielea sensibilă, cu probleme, uşor iritabilă şi ai nevoie de un fond de ten fluid, alege linia Pharmaceris F. Gama Pharmaceris F include

Dacă ai pielea sensibilă, cu probleme, uşor iritabilă şi ai nevoie de un fond de ten fluid, alege linia Pharmaceris F. Gama Pharmaceris F include o serie de fonduri de ten corectoare fluide delicate cu efect intens şi de lungă durată, care au fost testate şi sunt foarte bine tolerate de pielea sensibilă şi cu probleme.

Datorită consistenţei uşoare şi utilizării SISTEMULUI INOVATOR CORECTOR DE NOUĂ GENERAŢIE, fluidul nu încarcă inutil tenul şi nu creează impresia de mască, iar rezultatul se menţine timp de 10 ore (testat). Fondul de ten fluid Pharmaceris F este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.Ajută la camuflarea imperfecţiunilor (pigmentaţie neregulată, capilare dilatate, cicatrici post-acneice, cearcăne, acnee rosacee) şi conferă un colorit uniform şi natural al pielii. Este un produs testat şi foarte bine tolerat de pielea sensibilă. Siguranţa folosirii produsului a fost confirmată prin teste complexe, inclusiv in vitro. Filtrul UVA/UVB SPF 20 asigură o protecţie crescută împotriva efectelor radiaţiilor solare.

Acţiune : Fondul de ten fluid camuflează foarte bine imperfecţiunile pielii (94%* de subiecţi) şi nu creează impresia de mască. Nu astupă porii şi nu lasă urme pe haine (83%* de subiecţi). Microcapsulele de filtre minerale protejează împotriva acţiunii nocive a razelor UVA şi UVB. Datorită consistenţei uşoare şi utilizării SISTEMULUI CORECTOR DE NOUĂ GENERAŢIE, fluidul nu încarcă tenul şi nu lasă impresia de mască, iar efectul se menţine timp de 10 ore*.

Capacitate: 30 ml Preţ recomandat : 49 ron

Pentru orice produs Pharmaceris achiziţionat în perioada 14 feb-15 martie, ai reducere la fondurile de ten. Vezi oferta în lanţurile de farmacii selecţionate (Dona, Sensiblu, Citypharma şi Centrofarm) .

www.pharmaceris.roRecente pe Ok! Magazine

poza buget jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg
antonescu
caprio