Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă STARDRIFT

28 noiembrie, 2023

Philip Morris International (PMI) lansează la finalul acestei luni IQOS ILUMA STARDRIFT, prima ediție limitată a celui mai inovator produs din portofoliul său de alternative fără fum.

ILUMA Stardrift KV Landscape jpg

Designul noului dispozitiv IQOS ILUMA STARDRIFT este inspirat de spațiul cosmic pe care îl sugerează prin cromatica de culoare albastră cu accente aurii.

IQOS ILUMA STARDRIFT celebrează orientarea spre progres a comunității IQOS și încrederea într-un viitor mai bun construit împreună.

„Ediția limitată IQOS ILUMA STARDRIFT este dedicată membrilor din comunitatea IQOS, care ne impulsionează continuu să fim creativi și să ducem inovația cu un pas mai aproape de viitorul pe care ni-l dorim cu toții, un viitor fără fum pentru România. Totodată, vrem să-i încurajăm pe toți cei care au adoptat dispozitivele fără fum să fie mândri de reușita lor și să o împărtășească celor din jur. În colecția STARDRIFT am abordat tema cosmică din punct de vedere coloristic datorită simbolisticii universale. Ni s-a părut perfect relevantă pentru spiritul progresist al comunității tot mai mari care s-a format în jurul brandului IQOS. ILUMA STARDRIFT celebrează perseverența membrilor comunității noastre și îi inspiră să-și urmeze cele mai ambițioase visuri. ” – Denys Strobykin, Director Marketing & Digital, Philip Morris Romania.

IQOS ILUMA este cel mai recent dispozitiv fără fum al PMI, destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să utilizeze produse cu nicotină.

ILUMA Stardrift KV Portrait jpg

Colecția de dispozitive IQOS ILUMA cuprinde: IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA și IQOS ILUMA ONE. Toate cele trei tipuri de dispozitive vor fi disponibile în ediția limitată STARDRIFT. De asemenea, colecția cuprinde și accesorii inspirate de aceeași temă cosmică, pe care utilizatorii le pot folosi ca să-și personalizeze dispozitivele.

IQOS ILUMA PRIME STARDRIFT are un design elegant, din aluminiu anodizat și o husă din material textil de culoare albastră cu inel auriu. Dispozitivul poate fi personalizat atât în ceea ce privește funcțiile de conectare prin intermediul smartphone-ului, cât și offline, cu o gamă largă de accesorii, inclusiv huse pentru încărcător sau inele pentru stilou.

IQOS ILUMA STARDRIFT are o nouă carcasă de culoare albastră intensă și ușiță laterală care poate fi personalizată. Acesta are un design similar cu cel al generațiilor anterioare IQOS și oferă o experiență îmbunătățită.

IQOS ILUMA IISTLE23 PRIME KV 48SHEET TEREA OFF VISUAL022 DIGITAL KEYVISUAL EN OC png

IQOS ILUMA ONE STARDRIFT este cel mai practic dispozitiv all-in-one cu 20 de utilizări consecutive. Are aceeași nuanță de albastru profund specifică temei, iar capacul superior este auriu. IQOS ILUMA ONE este cel mai avansat dispozitiv compact din portofoliul IQOS.

Toate dispozitivele ILUMA sunt dotate cu funcții avansate, precum gesturi inteligente, pornire automată, diferite moduri de iluminare, alerte și posibilitatea ca utilizatorul să blocheze sau să deblocheze dispozitivul atunci când este necesar. Toate funcțiile pot fi activate sau dezactivate din aplicația IQOS.

Material susținut de Philip Morris România. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență. IQOS este destinat exclusiv adulților.Recente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg