Photosnacks este un Social Photo Booth care face business din selfieurile la evenimente

19 decembrie, 2016
photosnacks 1 jpeg

Photosnacks, un serviciu de fotografie la evenimente este folosit drept o nouă metodă de marketing pentru companiile care organizează petreceri.

Ce este Photosnacks?

Photosnacks este o cabină foto deschisă echipată cu tehnologie modernă care permite fotografierea şi filmarea în HD şi este dotată cu un software performant care oferă utilizatorilor posibilitatea de a modifica imaginile, de a le distribui online sau imprima pe loc.

Photo booth-ul este popular la petreceri de companie - pot fi pentru angajaţi sau petreceri de promovare, lansări, prezentări, târguri, conferinţe şi alte evenimente de natură business.

Brandurile aleg să folosească această modalitate deoarece fotografiile făcute de invitaţi pot fi postate pe Facebook şi Instagram în timp real, unde generează sute de share-uri şi like-uri.

Datorită faptului că este o cabină foto deschisă, un grup mare de oameni pot poza înăuntru ei iar astfel toţi invitaţii evenimentului iau parte la distracţie. Experienţa este una simplă: te aşezi împreună cu prietenii în faţa photo booth-ului, selectezi efectele foto dorite, canale de social media pe care vrei să apară poza sau clipul video, pozezi şi gata!

Ce oferă Photosnacks organizatorilor ?

Primul şi poate cel mai important beneficiu este abilitatea brandului de a atinge o audienţă foarte mare în timp ce îşi distrează proprii invitaţi. Pozele făcute cu cabina pot purta logo-ul brandului şi pot fi postate pe pagina acestuia. Conexiunea constantă la internet permite tuturor invitaţilor să share-uiască imaginile iar un hashtag special strânge toate imaginile făcute într-un singur album.

De asemenea, fondatorii brand-ului Photosnacks explică avantajele pe care cabina le are faţă de alte alternative:

“Photosnacks este o soluţie eficientă pentru companiile care vor să ofere o nouă experienţă foto-video distractivă invitaţilor, dar care vor în acelaşi timp vor să transmită un mesaj.  Este un mod eficient de marketing din punct de vedere al costurilor, şi complet neintruziv, pentru că oamenii aleg bucuroşi să împărtăşească imaginile şi videourile de la petrecere pe reţelele lor sociale şi să se identifice în acele poze.” -completează Dana Bănică, Fondator.

Abilitatea de a derula o campanie de marketing cu costuri scăzute în concomitent cu un eveniment al companiei este un avantaj extraordinar pentru clienţi. Mai mult decât atât, odată terminată petrecerea, managerii şi organizatorii pot evalua succesul campaniei.

“Faţă de zecile de companii care închiriază doar o cabină foto cu fundaluri personalizabile şi recuzită tematică, Photosnacks vine cu noi soluţii de marketing” - Oana Lapuşneanu, Consultant Photosnacks.

Ce alte funcţionalităţi mai are Photosnacks?

Software-ul Photosnacks permite organizatorilor să ofere chestionare participanţilor. Astfel, ei pot primi feedback real în legătură cu succesul evenimentului. De asemenea, cabina ajută cu colectarea de adrese de email pentru viitoarele eforturi de remarketing.

image

În mod similar,

permite invitaţilor să înregistreze testimoniale care detaliază experienţa lor. Acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăţi viitoarele evenimente iar dacă sunt foarte favoribile, pot fi folosite ca mijloc de promovare.

O altă funcţie distractivă este posibilitatea de a proiecta filmuleţele şi pozele pe un perete în timpul evenimentului. Cu ajutorul unui Green Screen, invitaţii pot genera fundaluri creative iar accesoriile personalizate vor stârni râsul.

Photo booth-ul permite organizarea de concursuri între aceste imagini şi video-uri. Pe lângă distracţia generată, această funcţie oferă oportunitatea de a premia cele mai creative materiale încurajând şi alţi invitaţi să participe.

Care sunt costurile unui photo booth?

Închirierea photo booth-ului Photosnacks începe de la 299EUR şi poate depăşi 1000EUR în funcţie durata şi complexitatea evenimentului.

image

Echipa Photosnacks poate fi la dispoziţia participanţilor pentru un minim de două ore sau nedeterminat, pentru evenimentele care depaşesc mai multe zile.

Mai multe informaţii legate de experienţa Photosnacks poţi afla pe: www.photosnacks.ro.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg