Photosnacks este un Social Photo Booth care face business din selfieurile la evenimente

Citeste tot despre:

,

Photosnacks, un serviciu de fotografie la evenimente este folosit drept o nouă metodă de marketing pentru companiile care organizează petreceri.

photosnacks 1

Ce este Photosnacks?

Photosnacks este o cabină foto deschisă echipată cu tehnologie modernă care permite fotografierea și filmarea în HD și este dotată cu un software performant care oferă utilizatorilor posibilitatea de a modifica imaginile, de a le distribui online sau imprima pe loc.

Photo booth-ul este popular la petreceri de companie – pot fi pentru angajați sau petreceri de promovare, lansări, prezentări, târguri, conferințe și alte evenimente de natură business.

Brandurile aleg să folosească această modalitate deoarece fotografiile făcute de invitați pot fi postate pe Facebook și Instagram în timp real, unde generează sute de share-uri și like-uri.

Datorită faptului că este o cabină foto deschisă, un grup mare de oameni pot poza înăuntru ei iar astfel toți invitații evenimentului iau parte la distracție. Experiența este una simplă: te așezi împreună cu prietenii în fața photo booth-ului, selectezi efectele foto dorite, canale de social media pe care vrei să apară poza sau clipul video, pozezi și gata!

photosnacks 2

Ce oferă Photosnacks organizatorilor ?

Primul și poate cel mai important beneficiu este abilitatea brandului de a atinge o audiență foarte mare în timp ce își distrează proprii invitați. Pozele făcute cu cabina pot purta logo-ul brandului și pot fi postate pe pagina acestuia. Conexiunea constantă la internet permite tuturor invitaților să share-uiască imaginile iar un hashtag special strânge toate imaginile făcute într-un singur album.

De asemenea, fondatorii brand-ului Photosnacks explică avantajele pe care cabina le are față de alte alternative:

Photosnacks este o soluție eficientă pentru companiile care vor să ofere o nouă experiență foto-video distractivă invitaților, dar care vor în același timp vor să transmită un mesaj.  Este un mod eficient de marketing din punct de vedere al costurilor, și complet neintruziv, pentru că oamenii aleg bucuroși să împărtășească imaginile și videourile de la petrecere pe rețelele lor sociale și să se identifice în acele poze.” -completează Dana Bănică, Fondator.

Abilitatea de a derula o campanie de marketing cu costuri scăzute în concomitent cu un eveniment al companiei este un avantaj extraordinar pentru clienți. Mai mult decât atât, odată terminată petrecerea, managerii și organizatorii pot evalua succesul campaniei.

“Față de zecile de companii care închiriază doar o cabină foto cu fundaluri personalizabile și recuzită tematică, Photosnacks vine cu noi soluții de marketing” – Oana Lapușneanu, Consultant Photosnacks.

photosnacks 3

Ce alte funcționalități mai are Photosnacks?

Software-ul Photosnacks permite organizatorilor să ofere chestionare participanților. Astfel, ei pot primi feedback real în legătură cu succesul evenimentului. De asemenea, cabina ajută cu colectarea de adrese de email pentru viitoarele eforturi de remarketing.

photosnacks 4

În mod similar, Photosnacks permite invitaților să înregistreze testimoniale care detaliază experiența lor. Acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți viitoarele evenimente iar dacă sunt foarte favoribile, pot fi folosite ca mijloc de promovare.

O altă funcție distractivă este posibilitatea de a proiecta filmulețele și pozele pe un perete în timpul evenimentului. Cu ajutorul unui Green Screen, invitații pot genera fundaluri creative iar accesoriile personalizate vor stârni râsul.

Photo booth-ul permite organizarea de concursuri între aceste imagini și video-uri. Pe lângă distracția generată, această funcție oferă oportunitatea de a premia cele mai creative materiale încurajând și alți invitați să participe.

Care sunt costurile unui photo booth?

Închirierea photo booth-ului Photosnacks începe de la 299EUR și poate depăși 1000EUR în funcție durata și complexitatea evenimentului.

photosnacks 5

Echipa Photosnacks poate fi la dispoziția participanților pentru un minim de două ore sau nedeterminat, pentru evenimentele care depașesc mai multe zile.

Mai multe informații legate de experiența Photosnacks poți afla pe: www.photosnacks.ro.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA