Phyto Complete: noul supliment alimentar care te ajută să arăți și să te simți de nota 10

24 martie, 2023

Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un supliment alimentar fără gluten și vegan, formulat cu Fiit-NS™, un ingredient dovedit științific, care conține un amestec de polifenoli extrași din fructe și legume, eficient în controlul greutății.

Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg

Utilizat într-o dietă echilibrată și variată, ca parte a unui stil de viață activ, Phyto Complete este ideal pentru persoanele care vor să aibă mai multă energie, dar și pentru cele preocupate de managementul greutății și o stare generală de bine.

Phyto Complete ajută la reducerea masei adipoase abdominale

Fiit-NS™, ingredientul dovedit științific1 pe care-l conține noul produs, este un amestec de polifenoli, extrași din fructe și legume. Studiile au arătat că acest ingredient poate ajuta la reducerea masei adipoase abdominale și a circumferinței taliei și poate avea un impact pozitiv asupra calității vieții, diminuând oboseala și extenuarea.

Această capsulă Phyto Complete bogată în fitonutrienți conține cofeină naturală și este bogată în vitamina C, vitamina B3, crom și extracte botanice, inclusiv guarana, ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru. Vitamina B3 și vitamina C contribuie la susținerea unui metabolism energetic normal și la reducerea oboselii și a extenuării, în timp ce cromul menține nivelul normal de glucoză din sânge.

J5247 Phyto Ingredients 1x1 RO jpg

Vitamina B3 lucrează împreună cu polifenoli selectați și cu cofeina pentru a sprijini procesul metabolic prin care organismul transformă alimentele în energie. Mai mult, studiile sugerează că proprietățile antioxidante și antiinflamatorii ale compușilor vegetali ajută la sănătatea inimii. Fitonutrienții au fost studiați pentru proprietățile lor antioxidante puternice și pot oferi multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi susținerea sănătății metabolice.

Aceștia se găsesc în fructe, legume, condimente și chiar flori comestibile și adesea conferă alimentelor pigmenții colorați, cum ar fi morcovii care conțin carotenoizi și roșiile, licopen. Există tot mai multe dovezi științifice care arată că un consum de fructe și legume de diferite culori poate oferi beneficii suplimentare pentru sănătate2.

IMG 0946 (1) jpg

Beneficiile cheie Phyto Complete

· Combinație de vitamina B3 și fitonutrienți din extracte botanice, inclusiv guarana, ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru

· Conține cofeină naturală din guarana

· Conține crom pentru un metabolism normal al macronutrienților și menținerea nivelului normal de glucoză din sânge

· Conține vitamina C și este bogat în vitamina B3, care contribuie la un metabolism energetic normal și la reducerea oboselii și epuizării

· Potrivit pentru vegani

· Fără gluten

Phyto Complete lucrează din greu, pe tot parcursul zilei, la fel ca tine. 

Susține-ți, așadar, rutina de zi cu zi cu doza zilnică de Phyto Complete – provenit din natură și susținut de știință. Se recomandă 2 capsule pe zi, în timpul meselor. Utilizează acest produs într-o dietă echilibrată și variată, ca parte a unui stil de viață activ și sănătos.

Produsele Herbalife Nutrition sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition care pot fi contactați accesând https://contact.herbalife.ro/.

1 Cases J, et al. International journal of food sciences and nutrition. 2015;66(1):120-5.Romain C, et al. Nutrients. 2021;13(2). Fiit-NS sprijină calitatea vieții legată de sănătate, funcționarea fizică, vitalitate și energie.

2 Rodríguez-Rodríguez E, et al. J Am Coll Nutr. 2017;36(4):240-7.Recente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg