Picioarele frumoase, vedete pe plajă în această vară!

14 iunie, 2012
pila unghii safir ambalaj jpeg

Te gândeşti ce plajă să alegi? Unde este nisipul mai fin şi mai potrivit pentru nişte picioare frumoase? Îţi lăsăm ţie această alegere

Te gândeşti ce plajă să alegi? Unde este nisipul mai fin şi mai potrivit pentru nişte picioare frumoase? Îţi lăsăm ţie această alegere, iar noi îţi recomandăm între timp cea mai potrivită pilă cu ajutorul careia să-ţi îngrijeşti unghiile. Este o pilă de unghii Solingen, acoperită cu un strat ultra fin de micro-pulbere de safir care asigură un tratament delicat pentru unghii astfel încât să nu le rupă sau exfolieze. Şi ca să te simţi ca o vedetă, află că această pilă este fabricată în Solingen, singurul oraş din lume al cărui nume este înregistrat ca marcă tocmai pentru calitatea produselor sale; vei constata că pila Solingen este şi foarte rezistentă în timp.

image

Pentru o piele catifelată şi fină chiar şi pe călcâie, ai nevoie de crema exfoliantă pentru picioare de la Titania, cu extract de castană sălbatică ce exfoliază blând pielea de pe călcâie, tălpi şi gambe. Uleiul de cruşin hidratează intensiv şi revitalizează pielea.

În plus, nu vei mai avea nevoie de încălţări care să-ţi ascundă călcâiele crăpate. Avem noi soluţia potrivită: crema de călcâie Titania. Este o cremă intensivă, cu un efect puternic de hidratare şi cicatrizare. Îmbogăţită cu extract de castane ce fortifică pielea, dar şi cu mentol şi camfor, crema Titania ajută la regenerarea zonei afectate.

image

Nu uita gelul răcoritor de la Titania. Sigur vei avea nevoie de el. Când îţi vei simti tălpile şi gambele obosite gelul îţi va da o senzaţie de răcoare şi revitalizare. Senzaţiiile de arsură şi umflăturile vor fi reduse simţitor.

Dacă vei rămâne în până de produse Titania, să ştii că nu va trebui să mergi până în Germania - ţara de provenienţă - le găseşti în lanţurile de magazine Carrefour, Cora, Real şi Auchan.

Preţuri recomandate:

Pilă Solingen – 8.60 ron

Cremă exfoliantă – 11 ron

Cremă călcâie crăpate – 13.40 ron

Gel răcoritor – 11.70 ron

Pentru detalii şi noutăţi ne găseşti pe pagina de Facebook www.facebook.com/Titania.RomaniaRecente pe Ok! Magazine

team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg