Piele lăsată, celulită şi multe kilograme în plus. Ce s-a întâmplat cu Kate Moss?

2 octombrie, 2018
kate moss2 png

În 1990, le făcea concurenţă supermodelelor Cindy Crawford şi Claudia Schiffer. În anii ce-au trecut, veniturile sale au început să se rotunjească, graţie deal-urilor avantajoase făcute cu cele mai importante case de modă din lume.  A fost, fără doar şi poate, unul dintre cele mai de succes supermodele, fiind denumită şi ”cealaltă regină a Angliei”.

 A avut lumea la picioare, însă escapadele nocturne, repetate, soldate cu beţii crunte şi scandal, i-au pătat imaginea celebrului supermodel. Azi, la 44 de ani, de-abia ne amintim de superba Kate Moss care cucerea podium după podium. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi într-o vacanţă în Saint-Tropez, alături de iubitul ei mai tinerel, Contele Nikolai von Bismarck (31), afişând o siluetă deplorabilă.

image

Odinioară slabă şi tonifiată, acum Kate Moss are multe kilograme în plus, piele lăsată şi multă celulită. Toate din cauza unui stil de viaţă dezordonat, din care alcoolul şi nopţile pierdute nu lipsesc. Mulţi au fost de-a dreptul şocaţi s-o vadă pe celebra Kate în acest costum de baie deux-pieces, dată fiind silueta sa de nerecunoscut. Păcat!

foto: captură DailyMailRecente pe Ok! Magazine

cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina