Piele și os recunoaște, ca mama sa, că a exagerat cu slăbitul. Kelly Osbourne se topește pe picioare

5 februarie, 2024

Kelly Osbourne se topește pe picioare și recunoaște, la fel ca mama sa, că a mers ”prea departe” cu slăbitul. Fiica lui Ozzy și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Premiile Grammy alături de partenerul său, Sid Wilson.

Kelly Osbourne, Getty jpg

În aceste imagini se vede cu ochiul liber cum fiica celebrului rocker și a lui Sharon Osbourne este aproape de nerecunoscut! Întocmai ca mama sa, amândouă au ajuns, din foste rubensiene, acum piele și os!

Diete drastice sau Ozempic-ul să trăiască?

Din ce în ce mai multe staruri care s-au luptat cu surplusul ponderal în trecut au ajuns acum să arate ca niște subnutrite!

Deși mama Sharon a recunoscut pe șleau că a apelat la Ozempic pentru a slăbi dramatic, Kelly îi neagă efectele în viața sa, mărturisind în trecut că și-a administrat, însă, spune ea, nu a tolerat bine tratamentul și l-a întrerupt.

Se știe că acest celebru Ozempic care a înnebunit Hollywood-ul are efecte secundare serioase, căci în esență este un tratament care se prescrie doar diabeticilor. Poate cauza depresii severe și o multitudine de alte probleme de sănătate.

Kelly Osbourne a mărturisit că a ținut o dietă drastică pentru a elimina kilogramele acumulate în sarcină. 

Într-o dezvăluire sinceră în podcast-ul Scheanigans găzduit de Scheana Shay, Kelly Osbourne a recunoscut că a mers „prea departe” în eforturile ei de a slăbi, după nașterea fiului ei, Sidney, anul trecut.

”Am fost decisă să scap de tot surplusul ponderal câștigat în sarcină”, a spus ea.

Am vrut să văd până unde ajung și da, poate că am mers cam departe, recunoaște candid tânăra de 39 de ani. Ce-i drept, a scăpat de 40 de kilograme, ceea ce nu e puțin deloc.

În ciuda faptului că s-a confruntat cu speculații legate de metoda prin care a slăbit, Kelly a negat operația de tăiere a stomacului, pe care a luat-o în trecut în calcul, dar și scurta ”călătorie” cu Ozempicul, care ei, aparent, nu i-a făcut bine.

Fiica lui Ozzy a pășit pe covorul roșu elegantă, la brațul iubitului Sid Wilson pregătit parcă de bomba atomică, căci așa a venit la premiere, cu masca de gaze pe față!

Foto: Getty Images & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg