Atât soția, cât și fiica au murit răpuse de același diagnostic. Ce l-a ajutat pe Pierce Brosnan să meargă mai departe

22 septembrie, 2022
Pierce Brosnan jpg

Pierce Brosnan, despre drama pierderii soției. Ce l-a salvat după decesul Cassandrei Harris.

Celebrul actor care l-a jucat pe agentul 007 într-un mod magistral nu a avut deloc o viață ușoară.

Pierce Brosnan și-a deschis sufletul și a mărturisit cât i-a fost de greu să digere informația că soția sa avea cancer, iar ulterior, că a murit.

În toată drama, și-a descoperit un hobby pe care-l numește salvator. Cassandra Harris, regretata soție a lui Pierce Brosnan, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 1987. Actorul, acum în vârstă de 69 de ani este căsătorit cu Keely Shаye Smith, și își amintește că drama prin care a trecut l-a canalizat înspre pictură, pasiune ce l-a ajutat să depășească multe momente critice ale vieții.

Lucrurile au evoluat foarte mult, iar Pierce s-a perfecționat într-atât, încât în primăvara lui 2023 va avea prima galerie de pictură. La început, actorul recunoaște că nu folosea ustensile și că picta cu mâinile goale.

Iată ce a dezvăluit GQ, revista pe a cărei copertă apare: ”Regretata mea soție se lupta deja de 2 ani cu cancerul ovarian. Mi-era teamă și simțeam o profundă durere, așa că m-am apucat de picturi, voiam să mă exprim acolo. Așa am început, am pictat cu degetele. De fapt, cu mâinile.”, a precizat îndrăgitul actor.

Acum, fiul de 21 de ani al actorului, Paris, îi împărtășește pasiunea. Brosnan spune că e mândru că pot picta împreună și că acesta pur și simplu devorează pânzele. Experiența și apropierea îl bucură nespus!

În 2013, 22 de ani după ce a pierdut-o pe Harris, și fiica sa Charlotte a murit la 41 de ani, răpusă de aceeași boală ca mama sa: cancer ovarian. În urma femeii, au rămas doi copii fără mamă, iar soțul Alex a trebuit să treacă prin aceeași dramă ca Pierce.

La vremea respectivă, starul a comentat astfel decesul fiicei sale: ”Charlotte a luptat cu cancerul cu grație și demnitate, curaj și umanitate.”

Acum, Brosnan are o relație foarte frumoasă de cuplu cu Keely, femeia puternică ce l-a ajutat să treacă peste toate dramele. Pierce Brosnan spunea despre soţia sa: ”Ea are acea putere fără de care nu ştiu dacă aş putea trăi.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg