Piqué și Shakira, ca doi străini la meciul fiului lor. L-au aclamat frenetic, împreună, dar separat

23 noiembrie, 2022
Shakira și Pique (4) jpg

Din realitățile adulților, la durerea copiilor. Căci nu poate fi ușor să-ți vezi părinții că se comportă ca doi străini.

Piqué și Shakira încă nu au găsit o formulă ca să-și vorbească, semn că încă este multă durere acolo. 

Artista de 45 de ani traversează probabil cel mai negru an al vieții. S-a despărțit de tatăl copiilor săi, tatăl său nu se simte bine, iar ea este anchetată fiscal de guvernul spaniol și riscă 8 ani de închisoare!

Pe de altă parte, Piqué se simte foarte bine, are o nouă relație cu o tinerică, iar presa a descoperit că infidelitățile sale nu sunt o noutate, căci fotbalistul a avut în trecut o aventură cu un cunoscut model din Israel, Bar Rafaeli, fosta iubită a lui Leo DiCaprio.

Recent, artista a apărut pe coperta Elle Magazine și a mărturisit că trece prin clipe negre, dar spune că doar muzica a salvat-o.

Shakira are sufletul bucăți de câteva luni, de la marea despărțire. Și spre deosebire de fotbalistul recent retras din liga mare a fotbalului, artista nu are un umăr pe care să plângă.

Gerard Piqué și-a refăcut viața cu tinerica Clara Chia, cu care este văzut în public din ce în ce mai des. Însă viața de tată nu i-o ia nimeni, cei doi fii pe care îi are cu cântăreața îl vor vedea în continuare în viața lor. Shakira a primit recent custodia întreagă asupra fiilor Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani.

Asta nu l-a împiedicat pe Gerard Piqué să vină la meciul lui Milan, la finala Cupei Catalonia. Din păcate, echipa băiatului a pierdut, însă ambii săi părinți l-au aclamat frenetic din tribune, ignorându-se cu obstinație.

Gerard Piqué a venit la meci împreună cu mama sa, bunica paternă a copiilor Shakirei, Monserrat Bernabeu, și cu tatăl său, Joan Piqué.

Cântăreața a fost însoțită de fratele său, Tonino Mebarak.

Reuniunea familială vine la scurt timp de la vestea că Gerard Piqué își va petrece Crăciunul în Barcelona cu fiii săi, înainte ca aceștia să se mute definitiv la Miami, pentru a începe o nouă viață împreună cu Shakira.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG