Pitbull a primit o stea pe Walk of Fame

18 iulie, 2016
Pitbull jpeg

Rapperul a primit vineri o stea pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood.

image

Pe numele său real Armando Christian Perez, artistul a fost onorat cu cea de-a 2.584-a placă de pe celebra alee, în prezenţa prietenilor, precum mentorul şi proprietarul primei case de discuri cu care a colaborat - Luther "Uncle Luke" Campbell, rapperul Lil Jon sau speaker-ul motivaţional Tony Robbins.

Fanii s-au adunat pe trotuarul din jurul pieţei Celia Cruz, o zonă dedicată unuia dintre idolii muzicali a lui Pitbull, iar artistul în vârstă de 35 de ani a fost vizibil emoţionat de aceştia.

Pittbull s-a adresat către mulţime spunând că pentru el muzica nu este despre bani sau faimă, ci despre o călătorie, despre cultură – "Este vorba despre a pleca de la nimic şi a ajunge la ceva; este vorba despre ce reprezintă şi ceea ce înglobează visul american".

image

"A fi aici demonstrează ce se poate întâmpla atunci când eşti concentrat, când munceşti din greu, când crezi în tine, în ciuda tuturor obstacolelor. Şi dacă există vreun lucru pe care nu l-am înţeles niciodată, acesta este 'nu'. Pentru mine, a pierde reprezintă doar o altă oportunitate, iar eşecul e doar o altă lecţie învăţată", a mai transmis rapperul fanilor adunaţi la eveniment.

Tată a şase copii, pe care a reuşit să îi ţină în afara luminii reflectoarelor şi a atenţiei media, le-a adresat acestora mulţumiri, spunând că îi iubeşte mult. De asemenea, i-a mulţumit mamei sale, Alysha Acosta, care l-a ajutat să-şi schimbe viaţa în momentul în care, în tinereţe, artistul începuse să vândă droguri - "Aş vrea să-i mulţumesc mamei mele deoarece ea m-a învăţat cel mai important lucru în viaţă, m-a învăţat cum să supravieţuiesc".Recente pe Ok! Magazine

Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}