După o aşteptare de 6 ani, cântăreaţa britanică Pixie Lott s-a căsătorit. Cum arată în rochia de mireasă

8 iunie, 2022

ARTISTA ÎN VÂRSTĂ DE 31 ANI A AJUNS, ÎN SFÂRŞIT, LA ALTAR, După o logodnă foarte lungă.

Pxie Lott s a casatorit cu Oliver Cheshire (1) jpg

Logodiţi încă din 2016, cântăreaţa Pixie Lott (31) şi modelul Oliver Cheshire (34) s-au căsătorit, în sfârşit, după ce au fost nevoiţi să-şi amâne nunta în mai multe rânduri, din cauza pandemiei de Covid-19. “Nu am vrut să facem nunta când erau restricții pentru că nu puteam să îi invităm pe toți cei care îi voiam prezenți la eveniment din cauza regulilor. Am vrut să așteptăm până când puteam avea petrecerea mare. Nunta noastră avea să fie una mare”, spunea Pixie Lott prin martie, când anunţa apropierea evenimentului.

Imaginile îi arată părăsind Catedrala Ely din Cambridgeshire, sub o ploaie de confetti tip petală albe şi galbene, aruncate de invitaţii lor, şi în ritmurile celebrei piese "Celebration".

Cântăreața britanică a arătat splendid în rochia de mireasă. O creaţie simplă, din satin, mulată pe tors şi cu fustă amplă, cu trenă de prinţesă, peste care a purtat un bolero tip plasă, împodobit cu sute de perle. Cu părul prins aparent neglijent şi cu un machiaj natural, Pixie Lott a radiat toată de fericire, ştiind că în sfârşit a devenit doamna Cheshire.

Domnişoarele de onoare, cu care mireasa a chefuit duminică la petrecerea burlăciţelor, au purtat rochii tot din satin, de un verde praz, şi au avut buchete cu trandafiri şi bujori albi.

După slujbă, oaspeţii au fost invitaţi să petreacă într-un cort frumos amenajat cu flori albe de glicină, mesele şi scaunele fiind şi ele tot albe, decorate cu pânzeturi ivoire, lumânări şi aranjamente florale de culoarea untului.

Atmosfera a fost animată de recitalul lui Ruth Brown şi de momentul de coregrafie a unui grup de dansatoare de la academia de arte a lui Pixie Lott, îmbrăcate ca de cabaret.

Pe lista de invitați s-au aflat mai multe vedete, printre care Sabrina Elba, Emma Weymouth, McFly's Danny Jones și soția sa Georgia Horsley.

Şi, evident, din peisajul acestei nunţi, nu putea lipsi nici tradiţionala ploaie englezească, despre care se spune că ar fi de bun augur pentru miri.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG