După o aşteptare de 6 ani, cântăreaţa britanică Pixie Lott s-a căsătorit. Cum arată în rochia de mireasă

8 iunie, 2022

ARTISTA ÎN VÂRSTĂ DE 31 ANI A AJUNS, ÎN SFÂRŞIT, LA ALTAR, După o logodnă foarte lungă.

Pxie Lott s a casatorit cu Oliver Cheshire (1) jpg

Logodiţi încă din 2016, cântăreaţa Pixie Lott (31) şi modelul Oliver Cheshire (34) s-au căsătorit, în sfârşit, după ce au fost nevoiţi să-şi amâne nunta în mai multe rânduri, din cauza pandemiei de Covid-19. “Nu am vrut să facem nunta când erau restricții pentru că nu puteam să îi invităm pe toți cei care îi voiam prezenți la eveniment din cauza regulilor. Am vrut să așteptăm până când puteam avea petrecerea mare. Nunta noastră avea să fie una mare”, spunea Pixie Lott prin martie, când anunţa apropierea evenimentului.

Imaginile îi arată părăsind Catedrala Ely din Cambridgeshire, sub o ploaie de confetti tip petală albe şi galbene, aruncate de invitaţii lor, şi în ritmurile celebrei piese "Celebration".

Cântăreața britanică a arătat splendid în rochia de mireasă. O creaţie simplă, din satin, mulată pe tors şi cu fustă amplă, cu trenă de prinţesă, peste care a purtat un bolero tip plasă, împodobit cu sute de perle. Cu părul prins aparent neglijent şi cu un machiaj natural, Pixie Lott a radiat toată de fericire, ştiind că în sfârşit a devenit doamna Cheshire.

Domnişoarele de onoare, cu care mireasa a chefuit duminică la petrecerea burlăciţelor, au purtat rochii tot din satin, de un verde praz, şi au avut buchete cu trandafiri şi bujori albi.

După slujbă, oaspeţii au fost invitaţi să petreacă într-un cort frumos amenajat cu flori albe de glicină, mesele şi scaunele fiind şi ele tot albe, decorate cu pânzeturi ivoire, lumânări şi aranjamente florale de culoarea untului.

Atmosfera a fost animată de recitalul lui Ruth Brown şi de momentul de coregrafie a unui grup de dansatoare de la academia de arte a lui Pixie Lott, îmbrăcate ca de cabaret.

Pe lista de invitați s-au aflat mai multe vedete, printre care Sabrina Elba, Emma Weymouth, McFly's Danny Jones și soția sa Georgia Horsley.

Şi, evident, din peisajul acestei nunţi, nu putea lipsi nici tradiţionala ploaie englezească, despre care se spune că ar fi de bun augur pentru miri.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg