Plecarea lui Cream (Claudia Pavel) din Exatlon s-a lăsat cu ameninţări dure!

9 februarie, 2018
Claudia Pavel Exatlon 5 jpeg

După ce-a fost eliminată din concursul de la Kanal D, cântăreaţa a revenit în ţară din Republica Dominicană.

image

Claudia Pavel a fost aşteptată în aeroport de sora sa, Paula, dar şi de un bun prieten. Ea le-a declarat celor de la WOWbiz că "Exatlon" a fost o experienţă incredibilă pentru ea şi a vorbit şi despre colegii săi din echipa Faimoşilor.

image

“A fost o experienţă incredibilă, cel mai mult mi-a plăcut peisajul. Nici măcar în momentele de cumpănă nu mi-am dorit să vin acasă şi asta datorită coechipierilor. Ne încurajăm, eram ca o familie. O să-mi fie dor de colegi chiar dacă au fost mici neînţelegeri”, a declarat Cream pentru Wowbiz.ro.

image

Cântăreaţa s-a certat cu Anca şi Diana Bulimar. Cele trei şi-au aruncat vorbe grele, iar la momentul eliminării, atunci când cântăreaţa ar fi trebuit să-şi ia rămas bun de la echipă, Claudia i-a pupat pe toţi, mai puţin pe cele două sportive.

image image

Gestul artistei a stârnit o întreagă isterie în rândul telespectatorilor Exatlon, care au început să-i transmită zeci de mesaje jignitoare, pe reţelele de socializare. Iniţial, familia brunetei nu le-a luat în seamă, dar când vedeta a început să fie ameninţată cu moartea, apropiaţii ei au început să-şi facă griji.

„Bună, Claudia! Vreau să ştii că te aştept la aeroport să-ţi scot şi să-ţi sparg dinţii!” pro „O să regreţi că trăieşti” sunt doar câteva dintre mesajele pe care Claudia Pavel le-a primit la plecarea din concurs.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png