Plină de acnee! Ce vedetă de la Hollywood are un ten problematic?

Și ele se confruntă cu astfel de probleme! O vedetă de peste Ocean a fost surprinsă de paparazzi nemachiată, dezvăluindu-se, astfel, faptul că se luptă cu acneea!

Ten problematic

Actrița și cântăreața hollywoodiană a povestit acum câțiva ani că-n timpul adolescenței a avut probleme cu acneea și că acest lucru a dus-o pe calea depresiei, ba chiar că a fost la un pas să se sinucidă. Din păcate, se pare că actrița se confruntă din nou cu astfel de probleme.

Paparazzi au surprins-o pe Lea Michele pe când se-ntorcea acasă, după o sesiune de cumpărături. Nemachiată și lejer îmbrăcată, vedeta părea disperată să scape de urma paparazzilor. Asta, probabil, pentru că știa că șapca și ochelarii nu vor putea masca problemele de ten pe care le acuză.

A încercat să-și ascundă chipul

Sperăm doar că Lea face față mai bine situației, de data aceasta, și că-nțelege că e o problemă cu care se poate confrunta oricine. Și, mai important de atât, că există soluții pentru ea! În trecut, Lea afirma că obișnuiește să-și transforme acneea în alunițe, folosind eyeliner din belșug.

foto: Splash

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA