Plitele cu inducţie Arctic - modul rapid, sigur şi comod de a găti

24 septembrie, 2020
6 plita arctic 4 jpg jpeg

Te bucuri de mai mult confort şi timp liber când laşi gătitul în grija plitei incorporabile cu inducţie!

Libertatea de mişcare este foarte importantă în bucătărie, de aceea o plită incorporabilă răspunde cel mai bine nevoii de a utiliza în mod optim spaţiul pe care îl ai la dispoziţie. Pe lângă dimensiunile reduse, plita incorporabilă cu inducţie ARSI6440MTB de la Arctic, oferă 9 trepte de putere cu ajutorul cărora preparatele tale culinare pot atinge perfecţiunea.

Plita cu tehnologie de încălzire prin inducţie este rapidă, eficientă şi uşor de utilizat. Tehnologia integrată recunoaşte în mod inteligent mărimea vaselor de gătit şi ajustează automat temperatura pentru a permite prepararea mai rapidă a bunătăţilor tale.

Siguranţa celor dragi este mereu pe primul loc, de aceea plita este dotată cu opţiunea de blocare a arzătoarelor pentru a preveni pornirea accidentală, poate fi programată să întrerupă încălzirea după un anumit interval de timp şi se opreşte automat dacă mâncarea dă în foc. Totodată, operând fără flacără - fiind alimentată cu energie electrică, nu va trebui să îţi faci griji în privinţa emisiilor de bioxid de carbon sau a scurgerilor de gaz metan provenite din stingeri accidentale sau datorate instalaţiilor defectuoase.

Suprafaţa sa perfect plană permite curăţarea facilă, controlul se face printr-o simplă atingere, iar afişajul cu leduri îţi confirmă opţiunile selectate.

Astfel, cu plita incorporabilă cu inducţie, câştigi mai mult timp pentru tine şi mai multă siguranţă pentru cei dragi.

1 plita arctic 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

udrea2 jpg
incaltaminte PNG
OKMagazine (1) (1) jpg
Nicola si Brooklyn PNG
lucian7 jpg
Buzdu2 jpg
teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
garko4 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG