Ploom a lansat Special Edition Red by Ora ïto

6 septembrie, 2024

Ploom România a lansat o ediție limitată, creată în colaborare cu unul dintre cei mai apreciați designeri internaționali de produs: Ora ïto. 

1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png

O fuziune perfectă între formă și funcționalitate. Între stil și substanță. Aceasta este Ediția Specială Red creată pentru Ploom de renumitul designer francez Ora ïto, pusă în valoare de un roșu vibrant, lucios și îndrăzneț.

Beautyshot01 png

Proiectat cu un design intuitiv și o tehnologie avansată de încălzire a tutunului, Ploom X Advanced Special Edition Red este creat cu pasiune și are o viziune: aceea de a fi iconic și incluziv. Elegant și sofisticat. De a transforma experiența încălzirii tutunului într-o experiență unică.

3 Consideration (VOUTES) STILL LIFE jpg

Francezul Ora ïto, recunoscut în întreaga lume și apreciat la nivel internațional pentru abordarea sa unică în design, a creat această Ediție Specială Red, deopotrivă minimalistă și complexă, ce îi poartă semnătura și toate caracteristicile filosofiei sale celebre „Simplexity”.

Dispozitivul Ploom Special Edition Red este pe cât de provocator, pe atât de atrăgător și simbolizează pasiunea pe care Ploom și Ora ïto o au pentru creațiile îndrăznețe, care stimulează simțurile. O convingere comună că scopul designului bun de produs este de a stârni emoții și senzații – întotdeauna este vorba despre mai mult decât un simplu obiect.

Ploom. Design iconic, acum într-un roșu vibrant.

„Roșul este o culoare extrem de simbolică, dar ceea ce o face cu adevărat fascinantă este impactul său”, spune Ora ïto. „Roșul stârnește un sentiment de amplitudine și vivacitate. Este suficient să plasați un singur obiect roșu într-o cameră goală și veți înțelege energia sa unică. Roșul are multe interpretări: în timp ce pentru unii roșu înseamnă dragoste și pasiune, alții îl consideră îndrăzneț și intens. Roșul simbolizează dragostea noastră pentru produsele îndrăznețe, pasionale și care activează simțurile.”

Descoperă Ploom Special Edition Red by Ora ïto pe ploom.ro



Recente pe Ok! Magazine

Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg
okmagazine ro Cum să ne bucurăm rapid de o dantură completă, frumoasă   nală  png